1.Spune-i direct. Te-a ranit inselandu-te, las-o masca spunandu-i ca stii. Isi va da seama (daca e desteapta) ca nu te merita. Nu o intreba "De ce ai facut asta? De ce cu el?". Vestea o va soca si iti va spune doar minciuni, scuze si va incerca sa te duca cu zaharelul.
2. "Cin' se-aseamana se-aduna." Nu le strica prietenia, intrerupe orice contact cu ele, mai ales cu prietena ta. In mod normal as fi spus "Spune-i ca vrei sa ramaneti prieteni.", dar dupa ce ti-a facut imi vine in minte doar " Da-o dracu' si nu mai fi asa naiv ca cine-i bun e prost si cine-i prost tot prost."
3. Daca tu inca tii la ea dupa ce ti-a facut... mai lasat fara cuvinte. Gandeste-te bine, pune in balanta ce simti tu pentru ea, ce simte ea pentru tine, cum ii arati tu ca o iubesti si cum iti arata ea ( arzand-o cu altii), e greu dar mai tarziu iti vei da seama ca ai facut ceea ce trebuia, plus ca i-ai arata ca nu esti prostul ei.
4. Da, clar da!
Mmm nu stiu mi se pare aiurea
ar trebui so lasi in pace si sa uiti de ea
odata ce esti cu o fata impreuna si ea se culca cu altu...pfff
nu te merita
Doamne iarta-ma,dar primele ganduri care mi-au venit in minte dupa ce am citit au fost: CE TAMPIT COLOSAL!
Bey frate, dar creierul tau nu e activ?!
Prefer sa nu te mai iau cu jigniri si sa-ti spun ca ''prost pe prost inseala''.
Da-o dracu de curva si fa-te calugar, ca la cat de naiv esti o sa ajungi vai de mama ta!
AlexEjmecheru întreabă: