Stii ce iti doresc? Sa te desparti de actuala (pe care oricum nu o meriti), sa te impaci cu fosta si dupa MAXIM 5 zile sa iti dea papucii si sa nu te mai primeasca nici actuala inapoi.
Asta iti doresc.
Esti distrusa fratele meu. ce ai? Ti-am facut ceva? Am 15 in ffs. nu ii ceva serios doamne. plus ca NU POTI SA ITI ORIETEZI SENTIMETELE dar daca esti redus/a mintal nu intelegi asta. mai bine nu comentai, dai cu parerea cum da orbu`n surd sa auda mai bine
Daca tu la 15 ani iubesti ca la 18-20 ii treaba ta eu vreau sa-mi traiesc adolescenta voi avea timp pentru iubiri adevarate.
Stii...cand va convine voua "vaaai am doar 15 ani".iar cand nu va convine...eu sunt matur la 15 ani, eu am pareri si sunt barbat(femeie) si iau decizii si imi incep vieti sexuale si etc.
Va hotarati si voi odata? Ori sunteti copii si va traiti copilaria ori ne-o ardem matur?
Plus ca faptul ca nu iti poti orienta sentimentele ar fi trebuit sa stii tu si sa nu dai sperante unei fete pentru care nu simti mai nimic si la care esti gata sa dai cu piciorul la o simpla aluzie facuta de fosta (care permite-mi sa cred ca ea ti-a dat papucii) ...asa ca gandeste-te cine e cel redus mintal si cine se joaca cu sentimentele oamenilor netinand cont de urmari.
Si mai pe la 19-25 te vad si pe tine pe aici ca pe altii care spun ca "vaaaai, femeile sunt toate pe interes si niste panarame"..pai da, pentru ca voi incepeti de mici sa va bateti joc de ele si sa le faceti sa creada ca a iubi= a fi calcata in picioare.
Stiu ca esti un copil in esenta ta dar daca joci jocul dur al vietii de la 15 ani...joaca-l cu tot ce implica (inclusiv critici, judecati si pareri contra).
Daca nu ai maturitatea necesara sa faci toate lucrurile astea, stai in banca ta, si la propriu si la figurat si vezi-ti de scoala si de hobby-uri si lasa relatiile amoroase pentru mai tarziu.
Stai linistita ca imi vad singur de viata imi vorbesti despre viata inloc sa ti-o traiesti. am inteles din start ca vai ``panarame`` nu noi le facem (parerea mea ) Daca tu ai fost batjocorita in copilarie de baietii ii trauma ta nu o impartasi cu alti. viata nu-i roz stiu cateodata trebuie sa iei viata-n piept. si ce ma vezi la 25 de ani in stadiul pe care l-ai descris asta este poate asa va fi trebuie sa intelegi generaltiile se schimba in rau dar se schimba. nu mai ii cum era odinioara cand se juca ascunsea cu prieteni si d-alea, copii sunt pe net cat mai des, si te intrebi de ce privesc ei pe geam cu atat dezinteres, inteleg ce spui dar totusi iubire la 15 sa fim sinceri, si tin sa te anunt ca niciodata nu am vrut sa cresc tot copil sa raman am inteles de mic cat ii este de greu mamei sa ma creasca avand in vedere ca nu am tata am vazut cum se zbatea, tragea, singurl meu ``lucru`` ii sa invat si asta fac ca-mi arde dupa fete asta este varsta adolescentei. nu-mi doream sa fiu mare poate nu ma crezi dar asta ii.
Spune-i fostei ca ai deja prietena. Asa e cel mai corect. Si piate atunci o
Continuare: Si poate atunci o sa-si dea si ea seama de situatie. Daca tu chiar vrei sa fii cu ea, mai intai trebuie sa te desparti de cea actuala, dar sa o faci frumos. Ea oricum o sa sufere, sa nu o faci sa sufere si mai mult.
Multumesc de sinceritate. oricum ii greu sentimentele astea hormoni varsta 15 ani totul e posibil.
Amice.ti-a cam dat sofisis cu, cuvintele in cap...ce-i drept..are dreptate..astept sa te vad pe la 25+ de ani. Sfatul meu.(daca nu ai un batran..sa-ti cumperi) e sa nu mai alergi dupa cai verzi pe pereti de la varsta asta Lasa-le si concentreaza-te pe tine in primul rand.Ca adolescent intai trebuie sa te formezi pe tine, nu esua cu chestia asta