| вєвєℓυѕнαα a întrebat:

Sa va spun cum a inceput totul.Eu am o prietena de 17 ani.Ne intelegeam foarte bine, pana a aparut el.Acum am inceput sa o ignor si ea s-a suparat pe mine.M-a pus sa aleg intre ei doi si eu l-am ales pe el.dar ii vreau pe aman2 langa mine.Imi este foarte dor de ea.Ce credeti ca as putea sa fac? Nu vreau sa ii pierd pe niciunu.crying

7 răspunsuri:
| Domiinic a răspuns:

Ii iei pe amandoi si ii pui fata in fata si discutati toti trei si acorda aceeasi atentie amandurora si le zici ca nu poti sa ai acelasi comportament si aceleasi sentimente pentru amandoi dar la amandoi tii si incearca sa ii faci sa inteleaga acest lucru.Multa bafta!

| AngelGirl5 a răspuns:

Asta am patit si eu. oh go on
Aveam o prietena super buna, mi'era ca o sora. Pana a aparut "EL" si m-a ignorat total. Eu am incercat sa ma inteleg bine cu el, pana cand au ajuns intr-o faza a relatiei in care s-au certat pentru o prostie, iar eu am incercat sa ii impac, si ea atunci a crezut ca m-am dat la el straight face
Deci daca-mi era prietena adevarata nu facea asta, plus ca ma barfeste acum pe unde-apuca...

Eram singura care o accepta ca prietena, pentru ca nimeni n-o suporta.
Si n-am pus-o sa aleaga intre mine si el.
Cel mai bine ar fi sa iti faci timp pentru amandoi, sa petreci timp cu fiecare dintre ei, pentru ca tine minte : o sa ai nevoie de prieteni, ca nu o sa stai toata viata cu el.
Iesi cu ea separat, cu el la fel. Incearca sa n-o mai marginalizezi atata ca se va satura de tine, exact cum m-am saturat eu de cea pe care-am considerat-o SORA! :*

| yly90 a răspuns:

Hmmmm! Eu sunt de parere ca ceea ce face prietena ta se numeste egoism! o prietena adevarata nu te pune niciodata sa alegi intre ea si persoana iubita.din contra ar putea incerca sa se intelega si ea bine cu accest"el". discuta cu ea si spune.i cu nu se procedeza asa ca nu poti alege intre ei doi pentru ca fiecare face parte din viata ta.succes!

| вєвєℓυѕнαα explică (pentru yly90):

Dar si ea a facut ceva ce nici eu nu pot uita..Nu stiu ce sa fac.Mie dor foarte tare de ea.si ma doare ca trebuie sa pierd unul dintre ei

| yly90 a răspuns (pentru вєвєℓυѕнαα):

Daca iti este prietena cu adevarat nu se va indeparta de langa tine asta sa fii sigura.dar de ce are acest comportament fata de prietenul tau eu asta nu inteleg? Din contra ar trebui sa fie bucuroasa pentru tine ca ai pe cineva care te iubeste.

| вєвєℓυѕнαα explică (pentru yly90):

Este geloasa. spune ca petrec prea mult timp cu el si eu am lasat-o balta dar nu este adevarat.

| yly90 a răspuns (pentru вєвєℓυѕнαα):

Eiii si cu ea acum! dar este destul de normal sa iti petreci timpul cu iubitul tau, nu imi place cum procedeaza prietena ta, eu daca as fii in locul tau as incerca sa port o discutie cat mai serioasa cu ea si sa ii explicii cum stau lucruile. daca ar fi dupa ea ar trebui sa stai singura cuc.iar o prietena adevarata nu are comportamentul ei!