Eu zic sa mai astepti...pe la 13-14 ar fi cazul sa te gandesti la iubiti.dc vrei sa cresti? este atat de frumoasa copilaria...in legatura cu baiatul, pentru el nu este nimic serios. deja la varsta lui isi doreste fete dezvoltate fizic.iar tu mai trebuie sa mai astepti.
Poi nu prea stiu...da nu prea vad ce ar vrea unu de 15 ani de la o fetita de 11,,,,,,,,,,, cred ca te fraiereste
In primul rand este mare pentru tine. Stiu cum este pentru ca eu prima oara la 11 ani m-am indragostit. Daca are 15 poate sa te corupa la alt ceva, sau eu stiu isi bate joc de tine. Si daca gaseste mereu scuze este clar ca incearca sa te indeparteze. Asa ca mai bine cauta unul de seama ta sau incearca sa uiti de el.
Sunt total de acord cu tine!
Mersi!
Buna!
Eu cred ca e prea mare pentru tine. Inteleg ca il placi, dar decat sa faca misto de tine ca majoritatea baietilor care vad ca o fata mult mai mica se baga in seama cu ei incep si isi bat joc, fac misto si multe altele. Decat sa-si bata joc de sufletul tau si sa te amageasca, cu gesturi si figuri de genul "am prietena etc etc" mai bine il tratezi cu indiferenta pentru ca indiferenta doare!
Sper ca te-am ajutat!
Daca te-ar iubi cu adevarat ar veni cu tine peste tot pe unde vroiati sa mergeti fara sa gaseasca scuze! rezulta ca el nu te place!
Eu zic mai intai sa te duci sa inveti la romana si dupa aia vii aici !
linarkfts întreabă: