Buna!
Pai nici nu mai stii cum s o mai dai,adica,daca nu dovedesti partenerei/i un pic de gelozie,treci in extrema cealalata,adica nepasare,daca dovedesti ca esti un pic gelo/a,iarasi e rau,pentru ca dai in absurditate,spun toate astea,pentru ca nu i inteleg motivul prietenei tale,sincer!
Mi se pare mult prea nepasatoare fata de relatia voastra,adica,ea nu se supara,daca tu coniliezi o fata,cu toate ca se poate ajunge si la altele,nu? sa fim seriosi,iar de lucrul asta este si Mirela constienta,asta clar,dar nu inteleg de ce nu si exprima un pic mirarea.
In ziua de azi,iti spun eu ca numai merge pe incredere maxima,pentru ca asta nu exista,iar daca Selena tipa aceea mai insista la tine,in momentul in care va ti intalnit pe hol,iti spune eu ca alta era situatia acum.
Vis a vis de Mirela,parerea mea,este ca,trebuie s o incerci cu niste lucruri,sa vezi cum reactioneaza, sa vezi cum gandeste si poate ce alege!
Numai merg pe incredere oameni din ziua de azi, nu ai vazut ca traiesti cu un barbat/femeie 25 de ani si dupa,el/ea pleaca cu altcineva?
Asa ca,nu merge pe premiza asta, si incearca sa vezi ce vrea de fapt Mirela, e foarte ciudat!
Numai bine!
HappynewCenusa întreabă: