| Somebody_2583 a întrebat:

Sa va spun pe scurt mica/marea poveste. Am fost impreuna cu un baiat timp de 10 luni dupa care am hotarat sa ne despartim. La inceput nu eram atat de afectata dar pe parcurs nu puteam sa mai accept ca noi doi suntem despartiti. A urmat un an de certuri ca sa zic asa, ne tachinam destul de des si amandoi am avut cate o relatie(in tot acest timp eu am incercat sa ma impac cu el dar nimic). Pe la inceputul anului totul a inceput sa se schimbe. Vorbeam pe mess, la telefon.devenisem destul de apropiati. Numai ca el acum este cu alta fata mai mica iar el mi-a zis sa fim impreuna si am inceput sa ne intalnim pe ascuns ca sa nu ne prinda cineva. Stiam ca e cu acea persoana cand am acceptat sa fiu cu el dar imi lipsea. Iar ne-am despartit din cauza acelei fete.Imi zicea ca e o greseala mare sa fie cu doua fete deodata. mi-a promis ca o sa se gandeasca la mine dupa ce nu o sa mai fie cu ea insa el mi-a zis acum cateva zile ca ii este dor de mine si ne-am vazut din nou.Acum nu stiu ce sa mai fac...tot astept sa se desparta de fata aia...intr-un fel mai saturat dar in altul stiu ca, poate, totul se va sfarsi frumos. Ce sa fac? Dati-mi un sfat. Multumesc anticipat si fara vorbe rautacioasebig grin.

6 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

De ce iti complici viata?
Fireste lui ii convine sa se joace cu doua femei odata, insa tu? Presupun ca moralitatea ta este mai presus decat sa ajungi a doua femeie in viata cuiva.

| Mina a răspuns:

Sunt de acord cu Secretel 100%.

Răspuns utilizator avertizat
| LovelyMan a răspuns:

Daca tii la moralul si respectul tau de sine, ar trebui sa lasi punctul acolo unde s-a pus odata. Mai ales ca a umblat si cu tine si cu cealalta.

| ralucagld a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. poate avea un final fericit. sau nu.stiu cum e sa fii in situatia ta.am trecut si eu prin asa ceva.am continuat sa ne intalnim pe ascuns iar el a realizat ca de fapt ma iubeste si ca cealalta nu ii putea oferi ce ii ofer eu si ca e mult mai fericit langa mine.acum nu stiu.cum simti tu ca e mai bine :*

| ♥ Bugs Bunny ♥ a răspuns:

De ce nu il pui sa aleaga intre tine si ea ca daca tine la tine o sa te aleaga pe tine si nu este bine sa te intalnesti pe ascus ca daca cealalta fata o sa afle o sa sufere mult si nu o sa ii fie bine sh nici tie nu iti este prea bine ca sa nu stie nimeni, va intalniti pe ascuns adica este bine ca ti la el dar totusi daca el ar alege-o pe ea ai vedea intr-adevar ca nu tine la tine sh daca te alege pe tine inseamna ca tine la tine
Succeswinking