| JustMe001 a întrebat:

Sa va spun pove mea si apoi imi lasati sfaturi si pareri:Totul a inceput cand am intrat la liceu. A inceput sa-mi placa mult de un baiat din clasa insa nimeni nu stia, apoi m-am imprietenit k o fata am devenit 'bff', ea era fix k acel baiat de care mie imi place si sau desp iar eu i-am impacat de multe orii, dar problema e ca pe zi ce trece eu ma indragosteam din ce in ce mai mult de el pana zic eu am ajus sa il iubesc.Am suferit mult de tot, plangeam in fiecare seara, visam numai k el, pe mess vorbea cu mine non-stop, la scoala statea k mine si k pr mea, vorbeam mult k el, ba chiar am stat si k el in banca, cand se uita la mine [cam des] imi puneam in minte mii de intrebari[asta a fost in a 9a] iar acum in a 10 cand am crezut ca l-am uitat[am cunoscut una alt baiat la care tin ffff mult ] am descoperti ca nu l-am uitat ca inca tin foarte mult la el. Akuma nu mai vorbim, doar foarte rar si cand vorbim ori vb frumos ori urat.Imi arunca niste priviri destul de ciudate as putea sa zic.adica se uita lung la mine si k durere si atunci imi vin in minte chestii de genu:oare dc se uita asa la mine? nu inteleg.asa ma uit eu la el pentru ca il besc si ma doare sa-l vad si sa stiu ca el nici macar nu tine la mine. oare simte si el la fel pentru mine? nu cred ii imposibil. si acum cateva zile ma uitam care banca lui si cand am intors privirea catre el s-a uitat spre mine si de data asta neam uitat unul in ochii celuilant timp de 10 sec.eu una m-am blocat si nu am mai putut sami intorc privirea.pana la urma am reactionat si m-am uitat in alta parte.sau de obicei cand ma uit la el o fac asa din mers sau cand intorc capul la cineva ma uit fugitiv la el ca sa nu banuiasca nimeni nimic dar am observat ca si el face la fel k mine.se uita des la mine.cateodata cand ma intorc el se uita la mine. dar nu cred ca tine la mine adica na ii k prietena mea si o iubeste dar ma deruteaza felu km se uita la mine.Help ps mai revin k o intrebare in care vreau sa va explic ce simt pentru el si ce simt pentru celalalt k care am vrut sa il uit p asta din cls si am inceput sa simt cv pentru el pentru eu is mult prea cofuzacrying

2 răspunsuri:
| anonima97 a răspuns:

Am inteles foarte greu ce ai scris deoarece ai scris mult si prost, daca are prietena ce vrei sa mai faci? ca sincer nu te inteleg, lasa-l in masa si fa-ti viata mai bunalaughing vai,,... ce tampenie sa te strofoci atat pentru nimic, ps: felul in care te priveste nu inseamna prea mult, daca te place iti va spune

| DizzyXD a răspuns:

Hmm daca se mai intampla asta incerca sa treci pe langa el si sa te impidici accidental de el si atunci sa ii vezi reactia. Daca iti zice vezi pe unde mergi nu te place, daca nu spune nimic si se uita la tine inseamna ca te place.