Dupa parerea mea,daca ar fi vrut sa fie cu tine,te-ar fi sunat,insa nu-ti pierde speranta,incercarea moarte n-are! Spune-i,intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine,etc.
Inca un lucru,un sfat si poate o lectie de viata:
Daca dragostea este adevarata,orgoliul nu are ce cauta intr-o relatie,pur si simplu aceste cuvinte nu pot ''trai'' impreuna,repet,daca chiar e dragoste adevarata,daca e doar o relatie care exista doar pentru ca exista,se schimba foaia,exista gelozie,prejudecati, rautati si normal orgoliu si mandrie!
Sper ca te-am ajutat!
Bafta in continuare!
Daca nu va fi el alesul, va veni altul mai bun, sunt sigura ca esti foarte draguta si ai ce oferi unui baiat, trebuie doar sa cauti si vei gasi!
A văzut că nu te împotriveşti şi a profitat şi el puţin de tine. Copilele din ziua de azi sunt nişte [puncte, puncte]!
Noi de unde vrei sa stim daca vrea? nu mai bine il intrebi pe el direct asta? daca eu iti spun ca ma crezi si incepi sa te bucuri?
Am cerut niste pareri. Stiu ca nu sunt Baba-Omida ca sa stiti totul. Am cerut doar pareri, care pot fi diferite.
Hmm..as spune ca daca mai simte ceva pentru tine ar vrea, si as spune ca simte, dupa cum ni l-ai descris ca s-a comportat cu tine de curand.
Probabil nu a vrut sa mai vorbiti, s-a suparat ca nu l-ai lasat sa te conduca...Probabil e orgolios cum ai spus si tu.Eu zic sa il mai lasi asa 2-3-4 zile cat vrei tu ca sa vezi daca continua in felul asta, de a nu te contacta, iar, daca asa continua inseamna ca a vrut doar sa te vrajeasca.Si mai poti incerca sa il suni daca vezi ca nu te suna in 3-4-5 zilea asa si sa ii spui ca,de ce nu te suna, contacteaza, etc.
Si o sa vezi ce gandeste.
Apropo, am si eu o prietena care e tot leu si eu fecioara.Si nu ne intelegem deloc.
Pai suna-l si tu baga-l si tu in seama nu il lasa numai pe el sa te sune sa se bage in seama cu tine el crede ca esti prea retrasa de el si ca nu il placi daca procedezi asa... Daca nu il bagi in seama crede ca nu il placi Si o fi zis ca nu are nici un rost sa te mai bage in seama sau sa te sune daca nu il placi...Bagal si tu in seama si Da vrea sa fie cu tine