Heiii' lavii:*
paii e logiic ca te placee!
ar trebui sa jucati si voi aman2 adevar si provocare
si intre timp intreaba-l daca te place sau cat la sute te placee
fii tupeistaa
daca nu ristii
nu castigii
mult succes!
si sper sa fiti impreunaa'!
Pai eu zic sa ii vorbesti cu el.Cum? Simplu...Am o idee mai stranie asa da merge intotdeauna. Deci fi atenta:Ai grija sa se intunece.Il chemi pe el sa vina cu tine la cimitir la bunicata...Sau ma rog la oricine.Vezi tu ce minciuni bagi acolo.Asa si el daca vine cum se va intuneca si voi doi sunteti in cimitir tie ti se face frica si ii spui asta si el o sa te ia 100% in brate.Si atunci incepeti sa discutatiSper ca te-am ajutat.Cius
Draga Lavy! 100 % te place! :-) Altfel nu ti-ar fi dat voie sa ii dai un pupic. Daca te place cu adevarat atunci in curand o sa te intrebe daca vrei sa fi cu el. Deci trebuie sa fi pregatita pentru asta :-). Sper sa aveti o relatie frumoasa! Succees.
Salut din moment ce este dragut cu tine atent sa te faca fericita nu accepta din partea celorlalte fete iti zmabeste face ochi dulci iti dai seama ca daca tu i-ai raspuns la randul tau v-ati creat o relatie de apropiere si va placeti unu pe celalalt ca daca nu v-ar fi placut unu de celalalt sau unul dintre voi nu l-ar fi placut pe celalalt ar fi fost o stare normala de colegi fara chestiile mentionate mai sus incearca sa il inviti undeva sa face lectii la un suc la o plimbare la o alergare la o plimbar cu rolele cu bicicleta imprumuta vezi ce faci si succes!
PS. Sa ne zici si noua cu a derulat actiunea papa
Pai din moment ce iti place de el, fa tu primul pas daca el nu vrea.
Probabil ca te place, si poate ca si'a dat si seama ca si tu il placi. Da na poate asteapta vreo ocazie speciala.
Deci fa ce e mai bine pentru tine!
Asta mi se intampla si mie dar la mine parca e si mai logic dar problema e ca sunte aman2 mai rusinosi, eu m-am obisnuit sa sufar in tacere dar as vrea fa fim impreuna
Pai incearca sa-ii fii alaturi cind are nevoie + el singur isi va da seama ca il placi