Poate nu esti atat de pretentioasa pe cat crezi, si cu siguranta vei sti cand va veni „printul". incearca sa nu mai fii atat de critica si sa nu mai cauti doar defectele anumitor persoane(cred ca acesta e defectul tau). cauta sa-ti faci cat mai multi prieteni de gen masculin si iti vei gasi in final si un iubit(daca asta este ceea ce cauti). BAFTA!
Tu esti perfectiunea intruchipata? mai lasa pretentiile si vei putea fi fericita, altfel vei ramane singura vesnic
Cand iubesti, micile defecte nu mai sunt atat de vizibile, te amuza ciar.Nu-ti mai face griji si nici lista cu ceea ce doresti de la un baiat, cand se va intampla sa te indragostesti o sa uiti ca ai fost atat de pretentioasa.Toti vrem mult, dar viata ne ofera ce se poate.
Trebuie sa iubesti persoana de langa tine si cu bune si cu rele. Nu exista baiatul perfect,poate din afara asa arata,ca ar fi perfect pentru tine, dar cand il cunosti mai bine iti dai seamana ca are si el defecte. Cel mai bine cauta un baiat care sa se poarte frumos cu tine, sa-ti dea atentie, sa nu fie intai prietenii si apoi tu, etc.
p.s. o verisoara de-a mamei mele are 35ani si fiindca a fost si este pretentioasa e necasatorita si nu este nici intr-o relatie stabila momentan...deci gandeste-te
Acum depinde si varsta, poate esti micuta si ai impresia asta, dar mai tarziu la 19-20ani o sa ai alta gandire.
Avea tot ce cautai, dar tu n-aveai nimic din ce ar cauta o persoana intreaga la minte.
N-ai ce-i face nu toti avem creier, nici aspect fizic decent
Zic si eu. ar trebui sa te uiti in oglinda, sa nu te mai crezi regina frumusetii sau ceva de genu', si sa realizezi ca sunt fete mult mai frumoase si mai atragatoare ca tine. Chiar daca nu stiu cum arati, intotdeauna sunt alte fete mai frumoase pentru un baiat, depinde de perspectivele fiecaruia.
Daca realizezi ca ce am zis eu e adevarat, o sa-ti scazi "standardele" idioate.
Esti fraiera ca te-ai despartit de el! Asta-i adevarul. Ai standarde inalte? Ok, pai atunci gandeste-te daca un baiat ar avea aceleasi standarde ca si tine, tu le-ai putea indeplini?
Si hai sa-ti mai zic un lucru, Fat-Frumos nu exista, nu exista o persoana perfecta, nici tu nu esti perfecta. Singura chestie pe care o poti face este sa incepi sa accepti persoanele asa cum sunt, cu bune si rele. Apreciaza omul pentru ceea ce este, asta e cel mai simplu mod de a renunta la aceste pretentii.