Spune-i adevarul, si lui si ei, sau poate vrei ca ei sa descopere totul pe alta cale? Dupa parerea mea tu iti faci numai rau cu manevrele astea.
Nu trebuai sa il intrei daca vrea sa se combine cu tine(colega ta)
puteai sal cuceresty tu insusi
era cel mai bine
Cu mass`ul ala ai gresit enorm.Stii ce asi fi facut in locul tau? L`asi fi intrebat si dupa id`ul meu adevarat daca vrea sa fie cu mine si daca spunea da, inseamna ca nu merita. Pur si simplu ii place sa se distreze...si daca ar fi spus nu inseamna ca lui chiar ii place fata aia sau poate daca nu mai e virgina...
bafta:*
Spune-i ca tu ai fost pe id ala. si ca il placi, asta fa-o pe mess daca nu ai curaj fata in fata... :*
Sincer, mi se pare pueril si penibil in acelasi timp sa faci lucruri de genul asta. Dar sa zicem ca te inteleg. Dar ca sa intelegi de ce am zis asta, ia gandeste-te tu, daca ai fi fost in locul lui si cineva ti-ar fi facut o faza de asta, cum ai fi reactionat? Anyway, vorbeste cu el sa va intalniti, mergeti in parc pe o banca, la un suc, unde vrei tu. Si vorbeste deschis cu el, spune-i ce ai facut, spune-i tot. Nu stiu ce reactie poate avea, eventual una rea, dar e posibil si una buna, datorita faptului ca totusi intr-un final, cam intarziat ce-i drept, ai avut curajul sa recunosti totul. Daca el te place, sunt sigura ca va face ceva in sensul asta, daca nu, zic ca e mai bine sa o lasi asa, cu toate ca ti-e greu. Am uitat sa-ti zic, cand ii vorbesti, priveste-l in ochi sa vada ca esti sincera, si totusi sa nu arati ca suferi prea mult, nu stii ce fel de baiat e, si sa nu profite cand te vede in momentul de slabiciune. Bafta!
Cred ca ar trebui sa'l intrebi daca te plc, sa lamureasca asta cu tine si nu stiu daca colega ta va renunta... Daca e prietena ta at ar cam trebui sa renunti la el, daca nu cred ca ai putea sa'l cuceresti (adica sa'i arati ca iti plc de el) si nu zice nimeni ca o sa se rezolve intr'un minut sau ceva; mai lasa sa treaca timp.
Sper sa-ti fi fost de folos!:*:*
Greseala este deja consumata, dar si adevarul este foarte greu sa-l spui. dar cred ca daca te intalnesti cu amandoi odata si le explici totul este bine.bafta!
Esti cam nebuna fata) Bine te inteleg. dar nu cred ca trebuie sa-l intrebi asa direct daca ar vrea sa s commbine cu ( colega ta) eu zic sa-i spui adevarul.Cel mai bine...
Parerea mea e ca trebuie sa fi sincera...sa ii spui ca nu ai av curaj sa ii spui in fata si ai folos acest pretext daca te place va intelege cu siguranta :* bafta
Mutubal întreabă: