Cu foarte multa rabdare, vei trece peste. Va fi dureros la inceput dar cred ca v-a trece asta datorita motivelor tale foarte "tari".
Dar sa stii ca timpul nu vindeca mereu ranile.
Eu te sfatuiesc sa deschizi ochii! Sunt destui baieti care merita
Bafta
Esti o fata minunata,foarte matura in gandire si foarte bine intentionata. Ai sesizat pericolul si-ti faci griji pentru soarta unui coleg. In mod normal,psihologul scolii,ar trebui sa intre imediat pe fir. In occident,acolo unde nu exista un psiholog,dirigintele suna un fel de comisie pentru ocrotirea minorilor,si cauta tanarul,impreuna cu dirigintele si psihologul. Daca nu pot dicuta cu familia,(parinti despartiti,plecati in alta tara,saraci.),copilul acela este luat automat la "camin", unde i se acorda tot sprijinul. El s-ar putea sa fie un tanar bun, dar cu o viata sociala dezastruoasa.Are deja probleme cu alcoolul. Incearca sa vorbesti cu dirigintele.Nu cred ca aveti psiholog,dar fa tot posibilul sa-l ajuti. S-ar putea sa-ti multumeasca si sa fiti impreuna. Cine stie? Poate s-a agatat de tine, simtind ca tu-l poti ajuta, ca-l poti aduce la lumina.
Buna papsuha.nici eu nu as vrea sa fiu cu un baiat care bea si e repetent.Eu zic sa i spui adevarul si numai adevarul. DAca nu situatia se va complica mai tare...Zi ca il iubesti dar atata timp cat bea si nu invata nu are nici o sansa.Si daca te iubeste cum zice el va face un efort si se va lasa de baut si va invata un pic.
Tu trebuie sa il ajuti. impaca-te cu el, si incearca sa il ajuti. invatati si scrieti in acelasi timp, apoi va intalniti. si daca iti reuseste vei fi si tu mandar de tine, si el!:* succes.
@magdaa, m-am gandit si eu la asta, dar nu pot. De ce? Pentru ca parintii mei nu vor fi de acord sa ma intalnesc cu el. Deja m-am certat cu ei pe tema asta si nu vor sa-l ajut.
P.S : Multumesc tuturor! .