| Clodmod a întrebat:

Sa va spun toata povestea.Deci imi place de un baiat din clasa mea (il cheama David) si el stie ca il plac din excursia din iarna cu clasa cand am facut seara secretelor si el s-a dus pe terasa cu un alt prieten, Marius, caruia i-a spus ca si lui ii place putin de mine. Pe 2 iunie am iesit afara cu David si cu inca o prietena, Victoria la bumper cars. Ne-am distrat, am ras, ne-am jucat asa mai nebunatic um ii place lui David.Am facut un proiect la religie impreuna (doar noi 2 la el acasa) si cand l-am prezentat la scoala colegii "vaaai Madalina si David s-au intalniiit", dar mie mi-a placut big grin. Seara cand am terminat proectul (era mai mult noapte) m-a condus acasa si era foarte incantat, vorbeam incontinuu si am stat sub scara blocului meu vreo jumatate de ora la "taclale". Azi ne-am jucat la scoala si la sfarsit el a cerut pace si mi-a cerut sa ii dau mana. Cand ii cer de exemplu un biscuite il linge si apoi mi-l da (asa radem noi, asta e firea lui)... Ce as putea sa cred? Ma place sau nu? Funda, promit!

Răspuns Câştigător
| AllyutSsa a răspuns:

Deci din cate am citit inteleg ca e de treaba, amuzant, se comporta bine cu tine dar intrebarea cea mare e daca te place.
Eu as spune 50% da.dar nu imi prea pot da seama.
PS: daca se uita insistent la tine, te ajuta la fleacuri, se intereseaza de tine prin prieteni chiar sunt sanse multehappy
Sa ne ti la curent cu ce se mai intampla in decursul zilelor si vei afla cat de curandhappy Succes!

5 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

De placut te place dar sa vedem daca ca pe o prietena sau ceva mai mult eu nu am de unde sa stiu.

| Catalin315 a răspuns:

Da cred ca te place foarte mult.

| Catalin315 a răspuns:

Da cred ca te place foarte mult.Din cate vad e atent cu tine...

| DorinnaBd a răspuns:

Citi an ai?

| CinevaxD a răspuns:

Sincer nu stiu laughing dar dupa cum se comporta poate. te place. dar sa nu fac misto. tongue ai si tu crija. la detalii etc. big grin