| Clodmod a întrebat:

Sa va spun toata povestea.Deci imi place de un baiat din clasa mea (il cheama David) si el stie ca il plac din excursia din iarna cu clasa cand am facut seara secretelor si el s-a dus pe terasa cu un alt prieten, Marius, caruia i-a spus ca si lui ii place putin de mine. Pe 2 iunie am iesit afara cu David si cu inca o prietena, Victoria la bumper cars. Ne-am distrat, am ras, ne-am jucat asa mai nebunatic um ii place lui David.Am facut un proiect la religie impreuna (doar noi 2 la el acasa) si cand l-am prezentat la scoala colegii "vaaai Madalina si David s-au intalniiit", dar mie mi-a placut. Seara cand am terminat proectul (era mai mult noapte) m-a condus acasa si era foarte incantat, vorbeam incontinuu si am stat sub scara blocului meu vreo jumatate de ora la "taclale". Azi ne-am jucat la scoala si la sfarsit el a cerut pace si mi-a cerut sa ii dau mana. Cand ii cer de exemplu un biscuite il linge si apoi mi-l da (asa radem noi, asta e firea lui), dar se mai si enerveaza uneori si iese afara cu fetele bogate din clasa mea. Ce as putea sa cred? Ma place sau nu? Funda, promit!

4 răspunsuri:
| andreyutzha a răspuns:

Din povestea ta se pare ca te place si ca va intelegeti bine. faza cu fetele bogate poate o face doar in contra sa te faca pe tine geloasa.lasa sa mearga lucrurile de la sine:*

| cosminik a răspuns:

Poi de ce nu vorbesti cu el despre asta spune-i ca il placi foarte mult si daca te place si el atunci poti afla de la el.incearca sa stii cat mai mult in preajma lui asa poate o sa te placa si el mai mult.nu stiu ce sa zic succes... Funda?

| Clodmod explică (pentru cosminik):

Stie ca il plac, scrie si in intrebare.

| Daniela_Manea_1997 a răspuns:

Da ...normal, dupa spusele tale pare un tip dragut, ce te place mult doar ca nu stie cum sa iti spuna.