anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa va spun una tare de tot, v-ati speriat vreodata cind faceati sex/dragoste/amor? eu da, aveam 16 ani si eram in vacanta mare in vizita la rude, am gasit o fata de seama cu mine care a vrut sa ne jucam de-a mama si de-a tata, i-am zis sa ne intalnim seara la ea in gradina ca numai noaptea iese jocul ca lumea, cind explicam eu cel mai bine fetei prin miscari de intra-iesi cum fac mama si tata unde nu m-a trecut un partz de mai mare frumusetea, un zgomot infernal s-a auzit in noaptea linistita iar eu am rupt-o la fuga prin gradina spre gard cu gindul ca cel ce a facut zgomotul e tatal fetei, cind sa escaladez gardul simt cum ma apuca o mina de par si ma trage la pamint :
-Ba prostule, unde ai vazut tu ca asa se fac copii? eu n-am vazut pe tata ca o lasa cracita pe mama si o ia la fuga de nebun, pesemne asa se face la voi la oras de-aia sunteti asa de smintiti.
Sa intru in pamint de rusine si nu alta, eu care eram miezul am patit-o, voi v-ati speriat vrodata in timp ce... asa si pe dicolo?

Răspuns Câştigător
| Pastiluţă a răspuns:

Doamne da' cât am putut să râd laughinglaughing
Frate ai avut o problemă majoră să înţeleg laughing
Lasă că o să vadă fata că nu eşti aşa smintit precum crede eawinking :

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am speriat urit de tot dar mai mult pe dincolo.

| aniriiiiii a răspuns:

Stupid!

| Азбука a răspuns:

... si cand te-ai trezit, era dimineata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De cine faci misto?

| george89 a răspuns:

Copil prost care ne ia de prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

de ce faci ceilalti uesri prosti george89? copil prost e baiatul lu'tata tau ma, tu te-ai facut singur asa, cine te-a pus sa raspunzi la intrebare?

| Anet a răspuns:

rolling on the floor super tare, nu stiu daca e adevarata povestea ta dar oricum e super amuzanta si nu, nu am trait faze din astea inca(sper sa nu traiesc vreodatalaughing)

| CoquineNoire a răspuns:

Hahalaughing) tare.bun scenariu.sa'l trimiti la warner broswinking o sa iasa un film mai ceva ca hangover

| 4b a răspuns:

laughing super tare...de asa peripetii sa tot ai partewinking