Daaca avea treaba nu vb asa.vb mai grabit in pana mea il cunosc..era mai ciudat...
Eu zic că acum ar trebui să-l laşi în pace şi dacă acest lucru se mai repetă o dată, sau de mai multe ori să îl întrebi ce are.
Poate că acum chiar avea treabă, sau era obosit, sau îţi pregătea un cadou.
Nu te iubeste o persoana care tine la tine si care te iubeste, nu iti vorbeste asa! lasa-l. nu i de tine! mai sunt baieti
Ar trebui sa vorbiti despre asta, are atitudine cam rece si nu e ok intr-o relatie, caci asa apar certurile
Ţi-aş zice s-o laşi mai uşor cu atitudinea asta de mamă protectoare, că nu-i bună de nimic. Doar pentru că aveţi o relaţie nu înseamnă că e obligat să-ţi spună ţie unde e şi ce face. E treaba lui. Îţi spune doar dacă vrea.
Nu este asta, da ai drepattate.dar si el imi zice asa si cand vede k nu`i zic face ca tranvaiu`
Buna, ia gandeste-te cand l-ai sunat se auzeau alte masini sau zgomot care sa dea de inteles ca conducea... poate facea altceva ...si voia sa scape de tine
Da se auzea ca era in masina.
Aha,pai atunci poate era suparat sau na...
In finee poate am exagerat si eu putin
Timpu le rezolva pe toate
Data viitoare cand te suna el vorbeste si tu in acelasi mod si vezi cum reactioneaza, daca tot el are draci pe el atunci iti cauta motiv de cearta!
Sau se poate sa fie o treaba care nu te poate implica pe tine, doar pentru a te proteja. Daca vorbeste asa nu te poti gandi ca nu te iubeste. Incearca sa-l intelegi si cand se va calma iti garantez eu ca o sa-ti povesteasca ce a facut!
Din punctul meu de vedere dacă nu sunteţi de foarte mult timp împreună, nu are rost să îţi mai baţi capul. Dacă sunteţi de mai mult timp poate între voi a intervenit monotonia şi s-a plictisit sau poate era doar obosit, stresat de anumite chistii, poate pur şi simplu nu se simţea bine şi nu avea chef să îţi dea explicaţii în momentul ăla, tuturor ni se mai întâmplă. Ştiu că te deranjează.dar o să fie bine :*
Suntem de aproape 3 luni impreuna .
3 luni. nu e foarte mult timp, nu mai stiu ce sa zic mai asteapta si tu si vezi ce sa mai intampla. Treaba e ca macar la inceput ar trebui sa fie "lapte si miere", dar cum am mai spus. toti avem si zile mai proaste.
A fost lapte si miere la inceput.dar dupa a inceput sa se bage fosta lui... si putsa. au fost mai multe
Daca a inceput cu fosta.
Mda...
Poate era suparat si nu avea chef sa vorbeasca sau are pe altcineva. Mai bine ai vorbi cu el.
Poate era suparat si nu avea chef sa vorbeasca sau are pe altcineva. Vorbeste si tu mai mult cu el ca sa vezi ce are si incearca sa-l tragi de limba ca poate asa se da de gol daca mai este cu cineva.Bafta!
Ciudat..Totusi cred ca atunci era foarte ocupat, si eu mai fac unele chestii din astea cu BFF meu. Dar am avertizat-o ca s-ar putea sa fac asa. Totusi ar trebui sa il ierti de data asta si urmatoare tura sa incerci sa-l tragi de limba. Succes! Fundita?
Good Night!