Este clar ca nu te merita daca totusi te iubea sau cel putin tinea la tine nu radea cu prietenele tale de tine sau poate ca ii este frica ca nu cumva sa para slab in fata prietenilor lui.
Pot zice ca ti-ai pierdut timpul degeaba cu el.
Buna,de multe ori se intampla sa iubesti pe cineva si sa nu fi iubit,sau sa nu fi iubit indeajuns,oferi iubire,dar nu primesti...din cate observ din pacate el nu prea e interesat de tine, nu cred ca t eiubeste, sau te iubeste dar e foarte ciudat. DAca te-ar iubi cu adevarat altfel ar fi purtarea lui fata de tine.Stie probabil ca il iubesti si de aceea se comporta asa.
Nu cred ca te merita, meriti ceva mai bun.Mai bine uita-l ca mai sunt baieti, el da dovada de imaturitate si nepasare.
CAuta pe altcineva ca nu e el singurul baiat de pe lume.
Salut kattyx imi pare ff rau de tine sunt de aceeasi parere cu toti ceilalti tipul e ciudat rau,hai ca toti facem glume si misto dar in limita bunului simt,cum te-ai putut indragosti de el daca e asa? e clar ca comportamentul lui lasa de dorit,se vede ca esti o fata sufletista si nu dispera asa e in viata fiecare dintre noi am pus suflet gresit,ai face o mare greseala sa ii mai acorzi o sansa,nu ai face decat sa iti faci rau cu mana ta,treci mai departe uita-l,ai sa imi spui ca e usor de zis dar greu de facut,sunt de acord cu tine,dar gandeste-te cum e el,cum se comporta fata de tine si atunci pune-ti intrebarea``oare merita``? da-o in masa de iubire ai si u deminitate si principii nu t poti injosi pentru un baiat oricat de mult l-ai iubi raspunsul este ca nu merita, iesi cu prietenii distreaza-te, nu mai intra in contact cu el si de fiecare data cand iti amintesti de el gandeste-te ca te-a facut sa suferi si asa il vei uita multa bafta pup:*
Exista si baieti care merita, da` tu n`ai gasit unu` potrivit.Nu te grabi, o sa apara si "the one ". ai incredere! cat despre asta.un nesimtit!
Exact treci mai departe nu e el singuril baiat de pe pemant sau din univers nu-l mai baga in seama fa-l pe el gelos si se va vemi in apoi daca te beste daca nu fal gelos si totusi de unde sti ca alti baieti nu te plac
E pacat ca ti se intampla asta, dar nu merita sa se joace cu tine, nu il lasa sa te vada slaba, arata-i ca esti dura. Chiar daca il vrei pentru tine el e doar un baiat gen Casanova nu merita, reflecta asupra sentimentelor tale pentru el, poate iti vei da seama ca iubirea pe care o simti pentru el e artificiala. Pe mine nu m-a ajutat deloc sa fiu slaba deoarece toti au profitat de mine.