Buna!
Situatia e destul de grava. Prietena ta nu va vedea toate astea pentru ca tine la el si va gasi o explicatie pentru fiecare lucru rau pe care l-a facut el. Sunteti prietene bune si eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ea, spune-i ca baiatul isi bate joc de ea si ca ea merita ceva mai bun. Va fi greu pentru ca are un atasamant sentimental foarte mare fata de el. Daca ii spui de acest incident ea ar putea sa il intrebe pe el iar el va spune ca nu a facut asa ceva insa eu zic ca ar trebui sa ii spui totusi si sa o ajuti sa inteleaga cum e el cu adevarat.
Bine ai facut ca l-ai pus la punct,asta a si meritat!
Da vorbeste cu ea,sune-i tot ceea ce sti si ceea ce ai auzit. posibil sa nu te creada,sa creada ca ii vrei raul, ca esti geloasa si nu vrei sa fie fericita.tu macar ai incercat! oricum cine stie ce ii va spune prietenul ei, adica cine stie ce va mintii despre cele intamplate afara!
Tu fa-ti datoria de prietena, indiferent de rist! vorbeste cu ea si deschide-i ochiii! dragostea e oarba, iar ea nu ii va deschide niciodata singura!
Nu te bagi in viata lor, daca prietena ta e asa naiva las-o sa invete din propriile greseli.
Pai daca chiar ti la prietena ta (si clar ti la ea) pe undeva, chiar daca pentru. cateva zile sau ore (poate chier o zi) s-ar supara pe tine, ar fi bine sa ii zici ce fel de prieten (iubit) are...probabil isi va da seama ce iubit are
Stai linistita ca deja i-a spus el ca tu te-ai dat la el si ca o sa il vorbesti de rau la ea pentru ca esti geloasa.
Cel mai bine ar fi sa ai dovezi daca vrei tu sa ii spui. Daca nu, poate sa o faca altcineva pentru tine...gen un prieten de-al vostru comun sau ceva...
Cred ca ar trebui sa-i spu, caci risti sa fii acuzata mai tirziu de faptul ca nu i-ai spus )
Spune-i,si repede! Sa nu cumva sa ii spuna el primul, sa ii zica ca tu l-ai sarutat si alte cele..deci ai grija.
Ar trebui sa ii zici pentru ca mai tarziu poate sa te acuza ca u i`ai despartit sau ca dc nu i`ai zis
Daca iti este prietena cu adevarat spune-i adevarul despre asa zisul iubit al ei
Logic ca trebuie sa-i zici..Nu inteleg ce a fost in capul tau de nu i-ai spus pana acum.Prietenia include si sinceritate deci nu mai astepta.