Poate ca nu baga scuze. Poate chiar nu se simte bine sau are treaba.Eu zic sa vorbesti cu ea despre asta si daca chiar are probleme sa o intelegi.Totusi trebuie sa invete dar sa se mai si relaxeze. Daca dupa o perioada nu revine eu zic sa ramaneti prieteni.Si sa mai incercati in vara.Numai e mult. Succes.~Yoni.
Pai cum u te-ai despartit de ea din cauza bacului, de ce nu te gandesti ca poate e si ea in aceeasi situatie ca parca ziceai ce e in clasa a12a.Oricum cel mai bine ar fi sa aveti si o discutie serioasa si sa o intrebi de ce te evita
Incearca sa ii spui ca s-a intamplat ceva grav.si ca ai nevoie de ajutoru ei.urgent.nu stiu.inventezi ceva.ce sa o faca sa te ajute.intro problema ceva.si ii spui sa va intalniti sa ii spui ce s-a intamplat si daca poate sa te ajute.
Pai nu stiu ce sa zic prietenas, daca tu esti sigur ca nu are pe altcineva, poate chiar e ocupa sau poate ii e frica sa se intalneasca cu tine (parintii ei stiu de tine ca poate ii intrezice) pot spune ca si eu am fost in aceias situatie dar la mine era o a-3-a pers la mijloc plus familia ei, fa si tu o analiza a timpului liber pe care il are ea poate chiar are o viata tumultoasa.(scuze cas nu te-am putut ajuta mai mult )
Eu inteleg ca poate si ea invata si e ingrijorata dar din a 2-a zi de scoala din clasa a 12-a? Nu cred. Oricat ai vrea sa inveti, nici de sarbatori, nici de Revelion, nici de 1 Martie, mereu zice ca "da" si dupa intervine ceva. In 7 luni nu a gasit libere 3 ore adunate?
Daca parintii ei sunt despartiti gandeste-te ca poate o ajuta pe mama ei la treburi,mai invata,teme sau poate cateodata mai simte nevoia de a sta in casa, poate va vedeti prea des si poate are nevoie de un timp pentru a fii singura, iar atunci cand o sa-ti simta lipsa poate totul o sa fie la fel.