Poti incerca. Sa vezi cel putin ce iese, cum va intelegeti... Eu daca as fi in locul tau as astepta (pe principiul - cei-i al tau e pus deoparte)... deoarece nu mai cred in relatii la distanta... Am avut prea multe care au esuat...
Si parerea mea este sa-i spui. E normal sa te astepti si la posibilitatea de fi refuzata. Dar oricum, cel putin vei sti mai clar cum sa te orientezi in viitor. Poate risti amicitia lui, dar decat sa risti sa nu fii cu el cand ati fi putut fi impreuna, tot mai bine sa incerci. Domnul cu voi.
Data viitoare cand va intalniti fata in fata vezi daca zice cv de subiect daca nu zice zi u eu in locu tau asa as face cred ca si el te iubeste si impreuna ti forma un cuplu minunat din cate ne'ai spus tu aici
Iti urez numai bine
Daca dragostea este asa de mare de ce fa tu primul pas dai un tel si vb cu el.Iti doresc multa bafta.
Eu cred ca ar trebui sa ii spui ce simti cu adevarat in momentul de fata... iar daca te refuza macar o sa ai constiinta impacata... iar daca accepta o sa fiti fericiti impreuna... oricum nu strica niciodata sa incerci... poate te va surprinde!
WOW...este o poveste extraordinara...iti este teama pentru ca il iubesti :X Dar sunt sigura ca si el te iubeste si nu ezita sa ii spui cu prima ocazie...acum ori niciodata...nu se stie. daca til fura altcineva? Profita si spune-i cat mai repede :X! Ce as vrea si eu sa am o asa poveste de dragoste :X
Mult succes iubita!
Poate pentru ca crezi ca el a asteptat prea mult...si nu o sa iti mai dea o sansa...
sau poate pentru ca nu ai incredere in sentimentele tale, sau ale lui...
trebuie sa fii tare
bafta!
Eu tia propune-i sai spui de sentimentele tale ca merita si daca el tine la tine si inca este indragostirt de tine...va face tot posibelu ca tu sa fii ceam mai fericita fata de pe lume
Remusopen întreabă: