Prietena ta probabil te-a pus la incercare. din ceea ce ai spus mai sus, se vede clar ca o iubesti iar daca am dreptate atunci nu trebuie sa renunti. spune-i si ei ca o iubesti printr-un sms si ca te raneste foarte tare prin comportamentul ei, spune-i ca daca o sa continuie asa la un moment dat o sa renunti involuntar in ciudata sentimentelor pe care le ai si atunci chiar o sa fie o pierdere pentru am2. si pentru ce? pentru un gest facut din disperare. pana la urma iti pasa de ea si vroiai sa sa te interesezi cum este, ce face. prietena ta o sa inteleaga chiar daca face talente. cunosc genul asta de persoane dar totusi, o sa fie ok :* lasa-mi mesaj privat daca lucrurile nu stau asa, sper ca te-am ajutat
Copilarii..sunt lucruri mult mai grave in viata terminati-o cu prostiile astea frateee.
Hmm....parerea mea este ca ar putea fi un pretext ca sa nu suferi mai mult eu zic ca a gasit pe altu si nu stia atunci cum sa spuna asta ar fi 1. nr 2. hmm mai las-o un timp nu cere tu prea mult atentie daca ar tine la tine cu adevarat ar suna ea in locul tau sincer e o exagerare...a treia parere si cu asta inchei.Eu zic sa mai o lasi maxim 1 saptamana te duci la ea si ceri iertare si ca te vei schimba si etc daca refuza spune-i sa iti spuna adevaratul motiv pentru care a facut asa.