Asa zic si eu ca nu merita dar pentru asta mai poti incerca sa gasesti o cale de impacare
Stai sa inteleg. Tu te ingrijorezi pentru ea, ea se supara, vrei sa te duci la ea, ea iti spune sa nu te duci, stai 4 ore in frig sa o astepti ca sa ii poti explica, iar ea iti trimite mesaj"bai pleaca dracu'", si tu intrebi acum daca e bine sa incerci sa vorbesti cu ea din nou? Te trateaza ca pe un pres iar tu te gandesti la impacare? Ai cuvantul meu de om ca, daca era posibil, daca te aveam acum in fata mea iti trageam doua perechi de palme ca sa te trezesti. As zice ca esti un baiat sensibil, dar nu, din pacate ai cazut in alta extrema. Si nu stiu de ce am impresia ca orice am zice noi aici, tu tot o vei ierta.Si stii cum va fi? Vei fi in continuare presul ei, ea iti va ignora sentimentele, te va jigni si te va umili, te va face sa te simti lipsit de valoare, confuz si trist. Te va tine catelusul ei doar pana va gasi un alt baiat pe care sa il placa si pe care nu va indrazni sa nu il respecte. Iar tu te vei regasi, nu in situatia in care esti acum, ci in una cu mult mai rea, cu stima de sine sub zero, cu sentimente si timp irosite in van pentru o... imatura. Chiar nu iti doresti o fata care sa te faca sa te simti iubit, dorit, apreciat? Care sa se bucure de fiecare minut petrecut cu tine? Ori te scuturi, iti tragi singur doua palme, suferi ca un caine o vreme dar te eliberezi in sfarsit, ori te complaci in situatia de pana acum si suferi din ce in ce mai mult, caz in care eu nu iti pot ura decat: Deceptie usoara!
De vreme ce prieteni tai ti-au spus deja sa o lasi in pace si ca nu te merita, eu vin si iti zic mai direct:
E doar o cretina care habar nu are de viata ei si probabil deja e cu altul acum! Dureros sau nu te-ai indragostit de o cretina. Gaseste-ti alta si nu mai pune suflet pentru o proasta de doi bani. Daca te suna vreodata, sa nu te gandesti sa te impaci cu ea, ca ai face cea mai mare greseala. A avut asa mare noroc cu unul ca tine sa o iubeasca si s-a comportat asa? Lasa ca urmatorul nu o sa fie tot la fel si poate o vedem si pe ea pe aici sa planga
Incearca sa vorbesti cu ea si vezi ce zice, sunteti amandoi orgoliosi si ati spus multe vorbe, ce nu se spun cand doi oameni se iubesc. cere-ti scuze pentru ce-ai zis, du-i flori, poate ca ea asteapta sa faci tu primul pas.BAFTA!
Imi pare rau ca treci prin asa ceva. Cei care te-au sfatuit sa o lasi in pace au facut foarte buna. Sunt fata si nu i-as face niciodata prietenului meu asa ceva. Se joaca cu tine fiindca stie ca tii mult la ea. Nu te merita. Daca tine cu adevarat la tine isi va cere iertare pentru tot ce ti-a facut.
Orice sfat pe care l-ai primi de aici nu te va face sa te simi mai bine. Tu stii cel mai bine ce este in sufletul tau,cata durere exista acolo,cate intrebari fara raspuns.
Nu ai facut rau pentru ca ai sunat-o pe prietena ei. I-ai demonstrat ca iti pasa de ea cu adevarat si ca te ingrijora tacerea ei.
Si ea nu are de ce sa fie orgolioasa. Ea ti-a gresit, nu tu. Si mesajul pe care ti l-a trimis a fost un gest foarte urat din partea ei.
O sa iti fie mai greu in primele saptamani, apoi vei incepe usor, usor sa uiti dezamagirea provocata de ea. Daca tine la tine cu adevarat te va cauta, fii sigur de asta.
Incearca sa iti gasesti linistea interioara acum si lasa timpul sa decida.
Eu zic sa o lasi asa, sa pari in fata ei indiferent..Nepasarea si indiferenta doare cel mai tare,daca i pasa de tine atunci o va durea ca no bagi inseama,ca nu iti pasa ca ea ce face in timpul ei liber,sid aca zice ca nu stiu cu ce baiat iese afara sau nu stiu unde, arata-i ca nu-ti pasa deoarece daca ea iti spune tie ca iese cu ceva baiat vrea doar sa vada reactia ta, deci fi atent.
Daca te iubeste atunci se va intoarce la tine dupa ce faci ce ti-am zis.
Baffta, sper ca te-am ajutat, daca mai ai intrebari te ajut cu placere.
O zi buna!
Sun-o pe prietena ta si vorbeste cu ea spune-i ca vrei sa lamuresti problema ca sa stiti ce aveti de facut, trebuie sa mai lasati unul de la celalalt ca sa mearga treaba ca altfel o sa va certati mereu si o sa ajungeti sa va urati, mai imbuneazo si tu un pic, trimite-i mesaje de iubire, scrie-i ce simti pentru ea etc
Ai scris o gramadaaaa.....eu zic sa o lasi ...nu te mai gandi la ea. stiu ca e greu sa uiti o persoana draga tie, dar asta e viata. trebuie sa uiti. imipare chiar sincer rau pentru tine. iar mesajul a fost chiar neasteptat din partea ei. eu zic sa-ti asculti prietenii si ce daca v-a gasi pe altul. daca cumva gaseste pe altul inseamna ca nu a tinut la tine si nici nu tine
Pai ce sa iti zic...eu nu am altceva ce sa iti spun nou, decat ceea ce ai auzit si de la apropiatii tai si anume: Las-o in pace! Nu te merita si gata! E clar ca nu o mai intereseaza de tine! Daca voia sa vorbeasca cu tine cred ca totusi ar fi dat un semn, ceva, asa ca las-o, uita de ea ca e nesimtita si cauta-ti alta.Crede-ma, exista fete de o mie de ori mai de treaba si mai finute ca ea. Poate chiar si mai frumoase. Sper ca ti-am fost de folos.
Curiozitațibărbați întreabă: