| spinnerMD a întrebat:

Sa vesem cine imi da cele mai frumoase mesaje de dragoste (pentru prietena mea)
dau funda =)

Răspuns Câştigător
| LadySarlac123 a răspuns:

– Tu nu stii de mine. Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu. eu te privesc si nu-mi ajunge. te simt si nu ma satur. te am si te mai vreau, pentru ca te iubesc!

– Te iubesc mult viata mea, te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni in viata mea, ai aparut atunci cand aveam cea mai mare nevoie de tine, esti un inger pe pamant, orice as face, orice mi-as dori, iubire ca a ta nu voi mai gasi, te iubesc mult viata mea!
– As vrea sa fiu o stea, sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer, sa le zic ingerasilor cat de mult TE IUBESC!

4 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă vrei ca altul să îi facă declaraţii de dragoste, normal ar fi ca tot ăla să o uta.

| BVRNOUT a răspuns:

Buna,Ceraselo.Te iubesc de la pamana pana la luna, n-as da nici 2 bani pe tine la ce frumoasa esti.Cand te primesc, parca imi dau lacrimile de frumusetea ta orbitoare.La cat esti de frumoasa, m-ai orbit.Ador zambetul tau, cu dintii aia ai dai negri si plini de suruburi si piulite negre.Ai sufletul cald, iar inima rece.Te iubesc mult, Ceraselo! Sa ma uiti ca sa nu te uit niciodata!

| Marcel3Pule a răspuns:

Eu te iubesturi ca pe bunurile mele marcel vine sa te ia din prunul cu surcele

Întrebări similare