Toți care se comportă la modul ăsta cu tine, o fac pentru că te simt "slabă", te simt "abordabilă".
De foarte multe ori, bunul simț și comportamentul civilizat te fac să pari vulnerabil.
Să luăm exemplul tipului care ți-a răspuns la anunț și a început să te întrebe câți ani ai, dacă ești înaltă, etc.
Cum ai reacționat?
I-ai răspuns obraznic și l-ai pus la punct? Pentru că altfel, un alt gen de abordare, n-a făcut decât să-i confirme că e posibil să fi "abordabilă" și să-l încurajeze să insiste pe aceeași linie.
Nu stiu de ce mergeti toti in extrema ca ei sunt de vina, atat timp cat femeile nu stiu sa fie sincere si incurajeaza minciuna. Pur si simplu refuzul uneori e tratat ca o provocare, totul depinzand de felul fiecaruia de a interpreta lucrurile.
Sunt altii in extrema opusa, carora daca le spui sa nu te mai caute, aleluia! "pardon de vorba asta, ca e de la echipa adversa!"
Deci unii sunt incapatanati si cred ca sunt incercati de femei care le sunt limitele, asa ca vor incerca iar si iar sa-si arate interesul, iar altii care respectacuvantul si evita orice conflict, asa ca ii vei pierde la primul refuz. Da, incapatanarea depinde si de cum comunici cu ei, cat de sincera esti ( mai ales cu tine, ca uneori ne mintim pe noi insine si transmitem indirect mesaje pe dos ) si da, daca nu cumva au probleme pe parte psiho ( nu doar barbatii au, iti garantez ).
Acest comportament insistent poate fi cauzat de un complex de inferioritate, neîncredere în sine sau chiar nevoia disperată de a avea o relație sau a atrage atenția unei persoane. În unele cazuri, acești indivizi pot avea o percepție distorsionată a situației și pot crede că sunt îndrăgostiți sau că pot fi convinși să se îndrăgostească, în ciuda refuzurilor repetate. Este important să-ți exprimi clar și ferm refuzul și să eviți orice interacțiune cu această persoană, pentru a-ți proteja siguranța și confortul. Dacă comportamentul devine periculos sau hărțuitor, ar trebui să contactați autoritățile
Daca creștinii tot te dezamăgesc încearcă să cunoști un ateu, s-ar putea sa ramai uimită, dar cunoaște-l bine nu îți fa iluzii că e șarmant
Ala nu-i barbat, ce barbat serios s-ar uita la tine? daca afla ala ce postezi pe TPU se duce dracu pe meiste
Dany_Daniel_1998 întreabă: