anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa zicem ca ai o pretena si ei nu ii place sa se sarute.Cum sa faci sa o seduci...sa o poti saruta.mai ales daca ei ii place nebunia sa o atingi pe gat. DAR nu sa fie sarutate doar atinsa cu mana...Cum pot sa o seduc? Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Sa zicem ca aia e prietena ta si tu esti frustrat ca nu faceti nimic decat sa va tineti de mana.Incearca si tu sa o saruti la impuls, vezi ce iese.

| trista_5619 a răspuns:

Salut eddy, vreau sa-ti spun ca eu am fost fix asa cum este prietena ta(fara varianta cu atingerea pe gat, ca ma gadila si nu-i dau voie),, dar prietenul meu s-a chinuit cu mine aproape patru luni ca sa ma sarute, fiindca eu nu ma sarutasem niciodata si nu stiam cum se face si imi era frica de ''prima data'', tot timpul ma feream intr-o parte, si nu-mi era placut cum il faceam pe el sa se simta respins. Dar cu rabdarea treci si marea, asa ca el a rabdat cat a putut si intr-o zi mi-a spus ca nu mai poate, nu ii este de ajuns sa ma tina de mana si sa ne plimbam, e drept ca nici mie nu-mi era de ajuns, vroiam mai mult, dar ma temeam de sarut. asa ca intr-o zi eram acasa la mine, adica singuri si vorbeam despre mai multe, imi placea sa vb cu el, si am simtit nevoia sa-l sarut, iar el s-a uitat la mine si a inteles ceva, si s-a apropiat de mine m-a tinut strans, iar eu imi spuneam sa nu ma feresc. si asa a fost primul sarut! cred ca si prietenei tale tot ii este frica, poate nu a mai incercat sa se sarute cu nimeni, poate ii este rusine ca prima data sa fie in public, adica la mine a functionat cand eram numai noi doi... orice fata vrea sa fie sarutata: o floare nu creste daca nu o uzi, o fata nu iubeste daca n-o saruti. bafta in relatie.

| Eu_1327 a răspuns:

O saruti fara ca ea sa isi dea seama, si o sa vezi ca o sa'i placewinking
Succes;-x

| GabitaGabii a răspuns:

O iei prin surprinderebig grin...

| Andreiskater a răspuns:

Pai.cand o atingi tu pe gat uita-te in ochii ei si o sa vezi ca o sa vrea!
Daca nu jucati-va si voi adevar si provocare si cand pica ea provoac-o sa te sature sau invers!
Daca ea chiar te iubeste o poti convinge destul de simplu!
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E batuta'n cap sa inteleg.
Sarut'o pe gat si dupa pe gura, fortat ne fortat. Sa accepte! laughing