Oricine merita a doua sansa. Daca insa nu te simti in stare sa lasi orgoliul la o parte si sa uiti incidentul mai bine nu o face pentru ca nu ii faci bine nici lui nici tie
Daca intr-adevar tii la el iarta-l! rice om greseste si poate ca ii pare rau!
Daca e prima greseala. poate ca dap l-as ierta dar daca e a doua nup pentru ca a 3 a oara va face la fel ca pana acum
Nu!
dc sa stau cu cineva care m-a inselat!
de unde stiu eu ca nu o va face si a doua a treia oara...
crede-ma ca mi s-a intamplat si ie si acum imi e mai bine asa
dc sa stai dupa un baiat cand sunt milioane pe panantul asta:p
Mai acum depinde, dar in general daca el te-a inselat inseamna ca nu te-a iubit, nu te-a respectat, nu i-a pasat de tine. Daca te-a inselat nu merita nici o secunda de suferinta din partea ta.Acum eu nu stiu de ce a trebuit sa faca asta, sa te insele, ce l-a determinat. Daca te-a inselat fara nici un motiv, tu nu ai avut nici o vina, atunci nu te mai gandi la el, nu te mai impaca cu el, chiar daca tii la el, nu merita sa fii calcata in picioare, daca nu a stiut sa te pretuiasca cand te-a avut, asta e, el a pierdut! Mergi mai departe, e greu, dar asta e viata, sunt baieti o gramada, macar sa ai tu timp sa cunosti cati mai multi. Tu poarta-te in continuare natural, la fel, dar gandeste-te cum ai fost si nu mai permite a doua oara sa fii inselata. Tu merti mult mai mult, tu nu ai fost in stare sa insel, pe cand el...asa ca, capul sus si multa bafta pe viitor!
Daca intr-adevar tii la el eu zic sa accepti. Dar fii mai atenta sa nu te insele si de data asta.
A saruta nu inseamna tot timpul a insela. Eu cred ca prima data l-as fi intrebat: "de ce ai facut asta? cu cine vrei sa ramai?" daca el mi-ar fi raspuns ca nu il mai interesez, atunci nu ar fi sanse sa ne mai impacam, insa daca ar fi spus ca a fost o greseala, l-as fi iertat, am fi luat-o de la inceput si nu ne-am fi despartit.
Buna maryna, mi s-a intamplat exact acelasi lucru. din pacate il iubeam f mult. el a facut aceasta "greseala" cum o numesc ei, baietii, cu scuza ca era un pic baut.(nu l.am crezut) si sa sarutat cu o prietena de-a mea, culmea.bineinteles ca eu fiind disperata dupa el a trebuit sa cedez.si asa sa dosvedit ca m-a iubit si de atunci numai ca un catelush statea dupa mine.nici la baie nu ma puteam duce fara sa ma sune sa imi zica ce face.