| soricioaica :P a întrebat:

Sa zicem ca i-ati face iubitei voastre cadouri... telefon, haine, etc. Asteptati ceva in schimb? Voi aveti 24 de ani, iar ea 16.
(Avem o prietena care-i in situatia asta, noi credem ca s-a culcat cu el-de vreme ce-o sunam si spune ca se schimba de fata cu el. ) Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| antonela_6588 a răspuns:

Cadourile se fac si fara sa ai un interes s-au sa astepte ceva in schimmb probabil chiar se iubesc si e ceva frumos intre iei 2. Si pana la urma e problema lor, parerea mea happy!

7 răspunsuri:
| annda a răspuns:

Depinde mult si ce relatie au, daca se inteleg bine e posibil, si daca ea e pregatita sa faca acest lucru, poate chiar se iubesc. Problema ar fi sa nu se culce cu el doar pentru ca-i cumpara telefon, haine si altele.hee hee

| monyk a răspuns:

Poate ca se iubesc cu adv si au o relatie frumoasa... dar asta ii priveste pe ei, parerea mea. pup.

Răspuns utilizator avertizat
| cioko19 a răspuns:

Ceea ce fac e treaba lor. ce are daca se schimba de fata cu el? Daca se iubesc nu au decat.

| xibalba a răspuns:

Cred ca nu e treaba voastra ( a ta si a nu stiu cui). Este relatia lor si daca se iubesc, pot face ce ii taie capul. Nu e frumos sa te interesezi ce fac altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, asa cum spune si @annda, nu este nici o problema daca se iubesc, daca parintii stiu de relatia lor si de cadourile pe care le primeste (din iubire?). Problema ar fi doar daca ea face asta doar pentru aceste cadouri!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu cred ca nu e treaba voastra ce fac ei.