Nu te dezvirgineaza pentru ca dezvirginarea se produce doar la primul contact sexual si nu ramai insarcinata prin lenjerie, spermatozoizi la contactul cu aerul mor in maxim 5 minute
Ti ai putea folosi si tu putin capul nu numai hormonii? scuze pentru jicnire dar ar fi bine sa iti deschizi si tu putin ochii.in primul rand chiar crezi ca mama ta ar afla ca nu mai esti virgina si ca nu ai regreta dupa ce o sa faci sex cu iubitul? stii macar ce presupune pierderea virginitatii? dc trebuie sa fii pregatit si fizic si psihic? ti as sugera sa pui mana pe tastatura si sa scrii pe google educatie sexuala, sau pareri ale diferitor pers care au experimentat deja acest lucru.Chestia cu vreau sa il simt in mine o sa iti treaca in cateva luni si cand tu o sa stii ca l ai avut deja in tine ce o sa faci? Gandeste te si tu putin la tine! daca vrei sa vb ceva sau ai nevoie de ceva sfat in acest domeniu, legat de prietenul tau sau orice, da mi un msj in privat
Crede-ma ca eu vreau sa o ascult pe mama,pentru ca ea e adulta si stie ce spune, dar niste joculete din astea erotice, din cand in cand nu fac rau nimanui.Nu-am precizat ca vreau neaparat sa fac sex cu el.
Draga mea, la 15 ani mai bine vezi-ti de scoala si de carte.chiar te tenteaza asa mult sa''il simti in tine''.asa cum spui? dar te va tenta tot la fel de mult si cand vei afla k ai fi ramas insarcinata? lol
Dmneeee ce copil e asta? Ce educatie ai primit? Eu ca baiat la 15 ani nu avusesem niciun contact sexual sh am avut gagicii ogramada. sh u ca fata la 15 ani vrei sa-l simti in tine) lOll
) la 20 o s vrei s simti doua de'odata in tine
)
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: