| Daria a întrebat:

Sa zicem ca ma hotarasc sa ii zic in fata baiatului de care sunt indragostita ce simt pentru el. Bun... dar cum fac asta? Imi puteti face un dialog despre cum ar trebui sa vorbesc cu el? Merci.

Răspuns Câştigător
| denysa a răspuns:

Aici nu trebuie sa` te pregatesti cu un dialog. pentru ca ceea ce trebuie sa ii spui trebuie sa fie din inima. ce iti vine pe moment ce simti. iar daca persoana accea vede ca nu le spui ca "o moara" ci le spui cu un zambet usor pe buze, mai rusinoasa si timida` va simti cu adevarat ca ceea ce spui este ceea ce simti! dar ca o idee ii poti spune de exemplu...stii vreau sa vorbesc ceva cu tine, il iei deoparte si zici, nu stiu daca ai observat da eu cam am inceput sa te plac si nu stiu daca sentimentul e reciproc. sper sa fie pentru ca` imi doresc foarte mult ca si tu sa simti ceea ce simt eu pentru tine.

1 răspuns:
| Crisu a răspuns:

Nu ajuta la nimic pregatitul dinainte. Sti de ce? La momentul de fata o sa uiti tot si oricum intre timp ai sa-l modifici, ai sa-l nozi, ai sa-l deznozi asa ca cel mai bine este sa-i spui scurt si la obiect. Il bagi in seama, ii spui ca ai sa-i spui ceva si o sa spuna ceva gen "Da? Ce e?" si tu ii poti spune. Acum... ramane la aprcierea ta, daca iti place tonul lui ii poti spune, iar daca nu... cred ca ar fi bine sa nu pentru ca nu sti cum va reactiona si ce va spune.