anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa zicem ca ma masturbez dar ejaculez in cada plina cu apa, asa o sa vad viermisorii cum inoata pe acolo? va rog sa ma lamuriti

19 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Doar la microscop ii poti vedea, cu ochiul liber este imposibil.

| Elena1234456 a răspuns:

Ce viermisori laughing? Daca te referi la spermatozoizi, acestia nu se vad cu ochiul liber.Rad cu lacrimi la aceasta intrebare laughing.

| Farcas a răspuns:

Chiar m-a amuzat intrebarea laughing))
Nu, nu se vad, vei vedea doar un lichid alb

| Rukhsandra a răspuns:

rolling on the floor) da baieti cu imaginatia voastra foarte bogata... te-ai gandit mult?hee heelaughing
cat de mare vrei sa fie ca sa-l poti vedea inotand prin apa laughing))?
dca vrei sa-ti vezi "baieti" inotand prin apa eu zic sa te uiti cu un microscop rolling on the floor) sau cu lupa rolling on the floor))

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mda... şi pe gheaţă îi vezi patinândwinking
Acum serios vorbind, o să vezi doar un lichid alb, nimic mai mult.Sunt microscopici

| Ana a răspuns:

Ce viermisori, direct serpi laughing vezi sa nu te muste, sunt veninosi laughing
spermatozoizii se vad doar la microscopwinking... laughing

| Ea12345 a răspuns:

Vor fi ca niste rame care te vor ciupi de fund.

Sa fim seriosi, intrebarea e pusa special, fiind si cu anonim...laughing

| cryss_1476 a răspuns:

"viermisorii" aia cum le spui u se vad doar la microscop pentru ca sunt mai mult decat minusculi. daca vrei sa-i vezi cum inoata, cumpara-ti un microscop!

| marymaryanne a răspuns:

laughing mdaaaaaaaaa viermisori.laughing

| ghineanamaria a răspuns:

Nu am auzit niciodata asa ceva ei sunt foarte mici

| lencikk a răspuns:

Incearca sa ejaculzi in aer... poate li se desckide parasuta...sa imi spui si mie
laughing

ii grav... un spermatozoid are marime microscopika adica a mia parte dintr-un milimetru deci in nici un caz nu ai sa ii vezi...

| elamit a răspuns:

Spermatozoizii se vad numai la microscop, iar in cade vei vedea un lichid alb.

| lilboutique a răspuns:

Offf baietii astia laughingrolling on the floor "sa zicem"? sunt sigura ca daca raspunsul la intrebarea ta ar fi fost da te-ai fi dus sa incerci laughinglaughing viermisori auzirolling on the floor

| Simonaa5 a răspuns:

rolling on the floor) esti tare mai baieterolling on the floor

| extream a răspuns:

Cica viermisori, vezi sa nu creasca aia mari sa te haleasca laughing!

| YOLO3e333 a răspuns:

Ce e cu intrebarea asta? ma faci sa rad rolling on the floor Nu ii vezi, sub nici o forma... rolling on the floor ejaculeaza in mana poate ii vezi...

| DarthNiger a răspuns:

rolling on the floor)) viermisorii? poate spermatozoizii loool rolling on the floor)))) aia nu se vad cu ochiul liber doar la microscop baaaa rolling on the floor))) LOOOL.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Viermisorii, zici... Daca fumezi marijuana inainte, da, ai sa-i vezi. Sa-mi povestesti si mie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vezi anaconda