| Sweet_2578 a întrebat:

Sa zicem ca o fata ar vrea sa stea cu un baiatne dar ii ie rusine si e timida... dar nu sti exact daca ii place de elhee heeBaiatul vine mereu in vacanta la verisoara lui e chiar si acumvsi nu stie ce sa faca ca sa vb cu el... o ajutati?

3 răspunsuri:
| AnNe a răspuns:

Pai poti vb cu el sa vezi ce are in minte eventual singura solutie

| DacaTuSpui a răspuns:

Pai fata poate iesi pe afara, probabil o sa se intalneasca "intamplator" cu baiatul cu pricina si o sa inceapa o discutie. Daca observa ca si baiatul o simpatizeaza, se mai poate intalni cu el. Daca e foarte timida, poate ruga pe cineva sa o insotesca la plimbare si apoi sa se alature grupului in care se afla el. Daca nu are sansa sa se intalneasca cu el "intamplator", poate sa ii propuna pe mess sau la telefon sa se intalneasca, singuri sau sa ii spuna ca iasa cu grupul ei de prieteni, el nefiind din oras, venit fiind in vacanta. Sper ca am ajutat`otongue. Paste fericit.happy

| florinnica83 a răspuns:

Ei bine afla metoda mea sa al cuceri, cred ca e foarte important sa reti ce iti voi zice eu acum, eu sunt barbat si sincer nu mi-ar place sa stui ca sunt de agatar, ci eu doresc sa fiuagatat. 1. e impotrant ca tu sa nu faci gesturide care mai tarziu sa regreti, 2. incearca sa te folosesti de o prietena sau nu prieten de a lui, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i spui si lui adevarul sau ce urmaresti tu, cauti sa afli ce ii place sau ce gusturi are, cand vine vb de o fata, sau daca e cumva ocupat. 3. incearca sa organizezi anumite intlniri cu prieteni si sa ilinviti si pe el, dar invitatia sa nu vina de la tine ci de la altcineva, nu de alta dar nu trebuie sa te descoperi, trebuie sa gandesti ca un sarpe si sa fica un porumbel. 4. apoi incearca sa jucati anumite jocuri intre voi si sa provoci la vestitul joc *(adevar si provocare)* in feul asta vei vedea ce gandeste si cat de sincer e cu tine sau cat de mult se emotioneaza cand vb cu tine.
camasta e sfatul meu, urmeazal si vei avea de castigat, tu, nu el