Isterica. Asta e tot ce pot sa spun. Pot înțelege ca nu accepta bărbați, filtruri, etc., dar nu pot înțelege atitudinea ei ostilă la job. Am avut o astfel de colegă la job și din cauza ei au plecat mulți colegi. Ura cu pasiune bărbații și nici cu femeile nu se înțelegea.
Îl compătimesc pe bărbatul din scenariul tău. Nici nu știe ce-l așteaptă dacă se baga în relație cu respectiva.
Eu nu i-as face nimic. Ignor total. Cu colega de care am amintit mai sus, toți discutam cu ea doar pe mailul de serviciu. Niciodată față în față. În 4 ani cred ca am vorbit cu ea 5 minute și alea doar "bună ziua". Durerea mare a fost ca era la HR.
Nu este normal: femeia din acest scenariu ulterior se va purta la fel si cu individul asta, nu imediat, ci dupa o perioada, fie 1 an, 2 ani, 4 ani. In timp, ORICE OM isi arata coltii.
Acesta nu este perfectionism, ci dualism! Pe mine nu ma incalzeste ca se poarta frumos cu mine si rece cu restul. Pentru mine asta e semnal de alarma. De ce? Pentru ca, daca las sa treeaca suficient timp, se va purta si cu mine la fel.