In primul rand tot respectul si recunostinta pentru baiat. Clar stie ce inseamna o relatie si ce inseamna iubirea. Daca te respecta si te roaga asta desi esti fostul si ar fi trebuit sa fiti la cutite e clar ca omul merita o viata buna si respect din partea ta. Dar la respect se termina totul. Pentru ca de fapt subiectul este posibilitatea de a relua relatia cu fosta iubita. Acum trebuie sa te intrebi pe tine : Mai vreau asta? De ce m-a lasat pentru baiatul ala? De ce s-au despartit ei acum? Oare ea simte ceva pentru mine? A simtit vreodata? Multe intrebari pe care ti le pui. Abia apoi daca tu crezi ca merita vorbesti cu fata si incerci sa repari ce se mai poate si sa vezi daca iese de o relatie implinita. Daca fata nu e una plina de figuri si singura problema e ca nu va potriviti ai putea foarte bine sa ii oferi prietenia si sa fii un sfatuitor si un om caruia ii pasa de ea. Asta in eventualitatea faptului ca nu ar merge o relatie.
Asta nu-i afacere curata, de ce sa te bagi in asa ceva?
Ati fost impreuna, v-ati despartit, nu va ajunge odata?
Pai da. dar mi-as vedea interesu.pana se intoarce ala ai destul timp la dispozitie sa o recuceresti
Pai depinde, s-ar putea ca ea sa se indr de tine si ala se se enerveze urat de tot. Sau ca tu sa te reindragostasti de ea si dupa sa vina el si gata, tot cu el ramane.
...am grija de prietena mea, de ce sa accept sa am grija si de prietena altuia?(chiar daca e vorba de fosta)
Gandesc la prezent si viitor, nu ma intereseaza trecutul, prin urmare fosta n-are de cat sa isi poarte singura de grija.
Daca ar fi in cazul meu as acepta... daca mai ti la ea si mai doresti sa petreci timp alaturi de ea eu zic sa acepti dar trebuie sa fi realist ca dupa ce prt ei"actual" se va intoare poate va fi din nou cu el... mult succes
Frate eu as acepta lupta pentru ce vrei nu renunta asa usor daca o vrei din nou lupta daca stai doar asa nu o so mai ai deci lupta cu tot ce ppoti daca chiar tii la ea