Nimic. as trai clipa.
nu mai sunt vremurile in care te saruti la a 12'a intalnire, in care daca te saruta, sa o faca cu masura, in care nu are voie sa iti arate in pulbic ca te doreste; etc. cred ca ai inteles ideea chiar nu as spune nimic. dar daca chiar intrece gluma port o conversatie cat mai normal posibil cu el :* [ daca se poate spune normal ]
Eu nu asteptam niciodata 2 saptamini pentru ai trimite o mingiiere pe fund cu grave "neintelegeri" pentru ea.Problema e alta, asta nu inseamna nimic atita timp cit fata nu accepta actul sexual in sine. Poate sa accepte sa-i fie masat vaginul si sa nu accepte actul sexual.Care-i problema?
Intelege si u e baiat! Baietii din pacate la un singur lucru se gandesc si crede-ma toti cred la fel, sunt doua categorii de baietii cei care aplica ceea ce gandesc si cei care se abtin, dar care gandesc la fel. Din pacate e ceva genetic la ei, dar daca u nu vrei si te iubeste te asteapta si se va multumii cu mici frimituri ca strangeri mai tandre sarut pe gat etc. Prin urmare nu exista baiat care sa nu se gandeasca la mai mult indiferent ca sta o zi sau 1 an cu o fata. Dar totu depinde de u daca vrei sau nu, si atunci iti dai seama de sentimentele lui, nu exista printii din poveste ci hormonii. Clar ramane decizia ta daca vrei sau nu...
HappynewCenusa întreabă: