| Bubux11 a întrebat:

Saaaluuut,am o problema de ceva timp vorbesc cu un baiat si cam de o saptamana ne-am apropiat foarte mult el ma alinta imi spune ca ma iubeste ca vrea sa ma vada..Ma face sa ma simt foarte bine.
Eu l-am mintit ca plec pana in Turcia cu parintii mei si m-a prins cu minciuna.Mi-a dat block pe fb l-am sunat si a zis ca l-am dezamagit foarte mult sad Practic aveam planuri el a vorbit cu mama sa despre mine iar eu am vorbit cu ai mei despre el.Dar am dat-o in bara rau de tot straight face Ce sa fac? sa-l caut? el m-a sunat azi dar nu i-am rasp mor de rusine
Sa-i trimit mesaje? ce sa-i zic?
Heeelppppppp

Răspuns Câştigător
| Armenianeek a răspuns:

N-are rost s-o criticam fiindca a mintit, cu totii am mintit, plus ca fapta-i consumata.
Cu siguranta tine la tine din moment ce te-a sunat, iar faza cu dezamagirea o fi spus-o la suparare.
Eu zic totusi sa-l cauti, daca te ignora e o cauza pierduta, o sa-l uiti oricum, nu e nici primul nici ultimul.
Succes :3!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută-l. cere-i scuze.
dacă chiar nu îi păsa de tine nu te mai suna.

| Donca_Delia_1998 a răspuns:

Pai daca lui nu ii pasa, nu te-ar fi sunat. Deci suna-l si spune-i ca iti pare rau, si mai mult ca sigur o sa te ierte. Sper ca te-am ajutat. happy

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca nu te iarta ..nu te place.

| Xpressurself a răspuns:

Nu cred ca meriti vreun ajutor. descurca-te singura asa cum te-ai bagat in asta asa sa si iesi. daca si cand se razgandeste pentru un minut tu il ugnori si tot continui sa te ascunzi ca o lasa ce sfaturi mai vrei.
ce trebuie sa faci este sa nu mai minti si sa nu mai incerci sa pari ce nu esti. eu nu l-as suna. eu m-as duce la el la usa si mi-as cere scuze. daca chiar tii la el. dar parca vad ca nici sa-l suni pe telefon nu ai curaj. daca nu ai curaj atunci sufera. cu cat trece timpul cu atat se va indeparta mai mult de tine.

| FemeiaPisică a răspuns:

Cere-ți iertare și suportă consecințele. Bravo, ai început bine cu minciunile.

| Calypso1234567890 a răspuns:

Eu zic sa va vedeti fata in fata si sa ii ceri scuze.si care a fost motivul din spatele acestei minciuni ca eu tot nu am inteles. daca iti va accepta scuzele bine daca nu, nu.nu.Funda?

| Doub a răspuns:

Cine te-a pus să minţi?