Las`o drakului de treaba ) Prima data te **** la cap sa o ***** si acum te **** ca ai lasa`to gravida )). Nu`i normala. Nu merita Zii sa taca.
Oanna...ma dezamagesti! ) sti ca prima oara nu se foloseste prezervativul, dar e total eronat; baietii spun asta ca sa se simta ei barbati, dar daca il folosesti, e mai bine, in primul rand ca reduce drastic sansele in a se transmite vreo boala, apoi exista lubrefiantul de pe prezervativ care va facilita reducerea intensitatii durerii, reducandu-se frecarea (lucru pentru care baietii tot mint ca e mai bine prima oara pentru o fata sa o faca fara prezervativ )) ).
Doamneeeeeee, noi ti-am explicat clar sa nu faci asta din cauza ca e prea mica.
asta ai vrut, asta primesti. (dupa fapta si rasplata)
nu stiu ce sa-ti zic, educatia ei sexuala e limitata (de asta te-am sfatuit sa nu faci nimic cu ea).
sfatul meu ar fi sa aveti o discutie libera, sa-i spui detaliat care sunt toate riscurile unui act sexual si sa-i mai spui si ca toate aceste pot fi prevenite cu prezervativele, anticonceptionalele.
daca o vezi nesigura cumpara-i un test de sarcina (nu glumesc) si pune-o sa-l faca sa se linisteasca. nu da vina pe ea! se va simti ofensata, rezolvati problemele in doi!
bafta!
Pff.daca a-ti avut contact sexul da ai dezvirginato indiferent ca ai folosit sau nu prezervativ in schimb daca ai folosit sa ramana gravida e putin probabil doar in cazul in care s-a spart(putin probabil) cel mai bine ar fi sa ii iei un test de sarcina (nu sunt prea scumpe) si pune-o sa citeasca diferite materiale care ii explica acest lucru...mult succes
Cum suna "ea n`a vrut sa inteleaga asa ca am dezvirginat`o"
trebuia intai sa discutati si sa fie clar si pentru ea totu. acum, cred ca o sa te streseze non` stop cu astase mai intampla si d`astea:d
Intra pe internet, si scoate documentatie despre prezervativ si ii arati, apropo, riscul de a ramane gravida cu prezervativul este de 1-2 %, si asta doar daca se rupe sau nu e folosit corespunzator, fundA?
Poi ca să fie convinsă şi ia că nu e gravidă spune-i să facă un test de sarcină. oricum nu există nici o ŞANSA să fie GRAVIDĂ . (Fundă? )
Man
spune-i sa ia un test de sarcina si daca arata ca este negativ(ce este fff sigur)
ii rupi mana si o bati cu ea
Pai.din cate imi amintesc eu, ti-am raspuns la intrebarea aia acum vreo 2 zile, cand ea era inca virgina iar simptomele pentru o sarcina le poti avea dupa cateva saptamani, nicidecum dupa o zi sau doua.Nu inteleg de unde stie ea ca este insarcinata ca acum nu prea are cum sa-si dea seama.Mai asteapta vreo doua saptamani si cumpara-i un test de sarcina.Sigur nu a ramas daca ati facut-o cu prezervativ(cred ca a durut-o foarte tare, eu stiam ca prima data e bine s-o faci fara prezervativ dar in fine)
Tu nu trebuia s-o faci cu ea, doar ti-am spus asta.