Salut! Imi pare rau pentru tine.Sentimentele tale nu sunt impartasite.Pacat!
Spune-i sa te astepte pana cand vei fi tu pregatita.Vei regreta vesnic ca ai facut-o prima oara ca sa satisfaci nevoile altuia.
Parere personala:da-i papucii pentru ca nu te merita nici macar o secunda.In 2 luni sentimentele nu sunt cimentate si vei trece mai usor peste despartire.
Ia nu-l mai cauta de niciun fel.El te cauta/iti da telefon? Daca te cauta are sentimente pentru tine, daca nu-vezi-ti de viata ta fara el.
Hai ca poti!
Aseara a avut loc discutia, astazi nu a dat inca niciun semn. Spre surprinderea si dezamagirea mea a fost faptul ca la sfarsitul conversatiei, dupa ce mi-a spus direct ca o sa ma insele, a adaugat "te iubesc mult". Incredibil cat tupeu, nu?
Buna.
Daca se poarta asa, clar nu te iubeste. Sunt baiat si iti zic sigur ca daca ar fi fost situatia mea, nu as fi renuntat si as fi purtat o discutie deschisa despre asta. Incearca sa gasesti un baiat capabil sa astepte. Crede-ma ca sunt destui.
Nu chiar nu inseamna ca daca iubim devenim gay,sexul e o nevoie,iubirea e una emotionala,nu le confunda, poate te iubeste dar are nevoi cum e si normal, sa fim sinceri ce fata ar sta cu un baiat daca iar spune ca vrea sex, iporizia ne defineste, si tu trebia sa stii asta, ca doar nu suntem asexuali, homosexuali de vrem o relatie cu o fata
Da, inteleg ca are nevoi, e normal si chiar apreciez ca e sincer... dar ce vrei sa fac? Sa continui relatia cu gandu ca el ma inseala, sa ma ofer doar ca sa ii satisfac nevoile? Ce sa fac, spune-mi clar
Sa faci ce crezi tu de cuvinta,nu esti obligata sa faci sex cu el ca il iubesti sau ca el te paraseste,nu ai garantia ca va sta cu tine dupa sex, eu nu spun sa faci sex cu el, daca nu simti nu faci sex,da data viitoare cand ai o relatie gandeste-te ca si omul are nevoii sexuale, o data tot de vei desvirgina, nu poti continua relatia daca stii ca te inseala, cine ar continua, il uiti si mergi mai departe, sasi spun ceva virginitatea nu-i o garantie ca ala va sta cu el o vesnicie, poate sta 6, 7 luni cu tine apoi sa te lasa, suntem finte poligome si gandeste-te ca suntem tineri, ce poti cere unui tanar insuratoare nici macar nu stie ce e viata, abia o descopera, hormoni i ulra in cap e mascul, nu spun ca poate nu te iubeste dar poate atata vrea acuma in prezent
Normal ca virginitatea nu e o garantie. Si nu sunt asa incuiata sa-l astept pe Fat-Frumos pe cal alb sa ma dezvirgineze, o sa fac si asta si nu dupa foarte mult timp de relatie, cum isi propun unele fete gen 2 ani, eu stiu? Repet, inteleg ca are nevoi dar vorbim totusi de 2 luni de zile, nu murea daca mai traia o luna, doua cu laba
Nu e vb de mastubarea sunt alte forme de sex doar sa te duca mintea, parerea mea femei nu-i trebuie propuse sexul trebuie facuta sa vrea sex
Mi-a luat ceva sa descifrez ce ai scris, deci nu trebuie sa ii propui femeii sa faca sex, trebuie sa o faci sa vrea nu? Eventual, daca nu vrea, o obligi putin, ii dai si doua capace no? Curiozitatea mea, cati ani ai?
Da,femeia trebuie sa vrea sex,nu prin obligatie desigur,fara batatie,violenta, nu suntem in preistorie, si voi aveti dorinta sexuala, 25, eu daca as fi fata nu mi-ar placea ca x sa imi propuna sa facem sex si sa ma faca sa vreau sex prin ceea ce e el
Multi inainte! Iubitul meu are 23. Pai vezi, practic in situatia mea ma obliga, sau ma santajeaza "Daca nu ne ****, eu ma duc la altele" gen, ca eu sa cedez si sa o fac cu el de frica sa nu ma insele, cam asa cred ca gandeste el.
Fiecare manipuleaza cum poate pentru interesele lui
Deci imi dai dreptate si mie si oamenilor care au mai raspuns ca e doar pe interes
Totul e interes, prima vietate care o aparut acuma 3, 8 miliarde de ani a avut interesul sa se cloneze singura,sa supravetuiasca sa se hraneasca, apoi e evolutie ce a urmat, totul e interes, tot ce facem, gandim, percepem etc
In fine, e parerea ta
Tu cand te-ai nascut nu ai avut interesul sa deschisi ochii sa vezi lumea sa te hranesti? nu vorbesc de interese materiale, cand vorbesc de interse, o fata poate place un baiat ca arata frumos are interesul sa fie cu el
Salut! Bai da' ce se joaca cu sentimentele tale! Chiar il crezi? Eu nu.
Esti cu el de doua luni, ce iubire visezi?)) E clar ca sta cu tine asa, aiurea si nu-i pasa. Da-i papucii si lasa-l.
Pune-i si tu mana pe sarpe, si spune-i ca doar cu atat sa se multumeasca nimic mai mult. Dar nu te juca prea mult cu ea ca te scuipa.FI serioasa, joaca-te cu manuta, si atat.Descarca-l cumva, fi tu intelegatoare, nu fi maicuta de bisericuta.Nu zice nimeni sa ti-o tragi cu primul care iti zice 'te iubesc' dar mai ales ca a fost sincer si ti-a spus macar e sincer. Ajuta-l si tu cu mana ca nu esti nici prima nici ultima care faci asta.
Stai stai eu in locul tau m-as desparti de el, asta nu ii barbat. Pai stai ma! nu poate rezista inseamna ca ii dus putin. Eu zic sa te gandesti bine si fa-o cand esti pregatita. eu sincer m-as despati de el, nu m-as culca cu el numa ca el nu mai poate rezista. nu ii de tine clar! O sa iti gasesti un tip care te va aprecia si te va respecta si va astepta dupa tine si un an daca e nevoie. Crede-ma ca sunt baieti care astepta!
Dupa doua luni nu il iubesti tu asa de mult, iar el vrea doar sex de la tine. Povestile ca nu mai rezista sunt niste vrajeli.
Da,desparta-te de el! Stiu ca in capul tau e cu totul altceva, si ca il iubesti.Dar crede-ma ca despartirea e cea mai buna alegere in cazul vostru.Nu te merita! Auzi cum sa-ti zica asa ceva? De unde stii ca nu s-a culcat deja cu alta pana acum?
De ce nu isi cauti unu asexual? pe bune, omul are nevoi macar a fost sincer, cautativa unu gay, asexual si stati cu el, e logic ca orice mascul potent sta cu o fata pentru sex, deci 2 luni e un pic cam repede, 3, 4 luni e ok doar nu moare, dar daca te insela cum era? macar aprecieaza ca a fost sincer cu tine
Daca te iubeste cu adevarat, spune-i sa astepte pana esti tu pregatita. Faptul ca se gandeste sa mearga la alta, arata ca nu te iubeste cu adevarat si ca sta langa tine ca doar, doar vei ceda sa faca sex cu tine.
Pana la urma se mai satura si omul de laba.
dai funda raspunsurilor care-ti convin sau raspunsurilor corecte?
Daca ai urmarit raspunsurile ai observat ca majoritatea duc la aceeasi idee si anume nu ma iubeste cu adevarat, sa ma despart de el ca daca tinea la mine rezista inca putin pana sunt eu pregatita. Daca majoritatea oamenilor au avut acest sfat nu ti se pare normal sa aleg un raspuns dintre acestea. Toti au spus acelasi lucru in afara de tine, trebuie sa fii incapabil mintal sa nu iti dai seama care idee e corecta
Asa si omenirea spunea ceva, iar Iisus spunea altceva si pana la urma stim toti cine a avut dreptate.numai o persoana incapabila mintal ar alege o idee doar pentru ca mai multi i-au zis acelasi lucru.
in legatura cu prietenul tau, probabil a ajuns la concluzia ca acela e singurul lucru pe care il poti oferi si de atat sa aiba si el parte macar de la tine.
E firesc sa se gandeasca la sex, doar este un baiat sanatos care are 17 ani sau mai mult.
Daca esti asa ofensiva si cu el, iar atunci cand are o opinie diferita fata de a ta sari la gatul lui si il jignesti, il compatimesc.
Intrebarea ta a fost :"SA MA DESPART DE EL?" ca si cum este un obiect inlocuibil, iar tu, care ai fost egoista de la inceputul si pana la sfarsitul discursului si te-ai gandit numai la faptul ca nu esti pregatita, dar la ce are nevoie iubitul tau pe care "il iubesti foarte mult" nici nu te-ai uitat te desparti de el. pana la urma, o relatie se bazeaza foarte tare pe dragoste/sex.
Ok, e parerea ta, multumesc ca mi-ai impartasit-o. Si daca vrei sa stii chiar il iubesc foarte mult si ma gandesc la binele lui dar cred ca nu merita sa imi bat joc de corpul meu doar ca sa nu fiu egoista. Si referitor la faptul ca nu ti-am dat tie funda incearca sa te resemnezi, fac absolut ce vreau si nu poti sa imi ceri socoteala pentru asta
Un tip idiot care vrea sa profite de tine. Dar e cumva dependent de sex ca sa nu mai reziste cateva luni pana esti tu pregatita? Daca tinea cu adevarat la tine nu ii trecea prin cap sa se duca la alta ca sa-i satisfaca nevoile, exista si alte metode prin care sa faca chestia asta, fara sa implice alte persoane. Eu cred ca ar trebui sa il lasi. Si daca te cauta dupa putin timp, nu-l ierta imediat, lasa-l sa se milogeasca putin si iti demonstreze ca intr-adevar ii pare rau.
Ar trebuii să te lovească iubitul tău cu o cărămidă în față pe care să scrie "sex!" ca să realizezi că vrea doar sex de la tine?
Și teoria ta este absolut corectă, ți-ai dat singură răspunsul "Adica ma gandesc ca daca m-ar fi iubit nu i-ar fi trebuit o alta femeie din niciun punct de vedere nici macar fiziologic. "
Și 2 luni? Serios? Să tacă și să dea la o l*bă. Nici 1 an sau 2 dacă ar fi trecut nu ar fi meritat să faci asta cu el doar că el pune presiune pe tine, dacă te părăsește din asta sau de înșeală, este dovada clară "cât de mult te-a iubit"...
Vrei ca persoana ce va fi prima "ce te bagă în pat" să fie cineva ce te iubește? atunci așteaptă, nu sta cu ăsta...
P.s: "mitul" cum că băieții nu pot rezista fără sex o anumită perioadă de timp este falsă, nici un factor ștințific sau moral nu confirmă că nu pot rezista fără asta, pot "rezista" chiar și zeci de ani fără. În general, din punct de vedere social, băieții ce folosesc scuza asta sunt doar cei ce vor sex de la partener cât mai repede punând presiune pe fata respectivă cu asta...
Multumesc mult tuturor pentru sfaturi! Sunt de acord cu voi, dar stiti cum e cand iubesti pe cineva incerci sa gasesti scuze pentru anumite reactii care te deranjeaza. Imi pare rau ca nu pot sa va aleg pe toti castigatori, va pup si inca o data multumesc ca m-ati ajutat
Ba, deci, stai, deci fi atent, da, deci, ujite cum sta treaba. El te iubestie, da, dar acum are ceva ce nu-i place la tine, faptul ca tu nu-i vrei "carnatul in gratarul tau" lucru care il face sa nu fie atras de tine. Ok, da, deci el a concluzionat, ca vrea sa se duca la o tanti care e de acord cu el, adica, o tanti la care ii place tot la ea. E ca si cum tu ai fi indragostit de unu si dintr-o data afli ca el face ceva ce tie nu-ti place, ceea ce te face sa nu mai fi atrasa de el, si sa te desparti de el. A.K.A. esti naspa.
Sunt najpa? Mssss pup. Poate ai dreptate, nu stiu, ti-ai spus parerea intr-un mod frum deci merci. Au trecut cateva zile de la discutia dintre noi, a cam revenit la normal relatia, era mort de beat cand a zis ca o sa ma insele. Oricum nu mai am asa incredere dar mna il iubesc