Primul contact pe net a fost printr-un simplu mesaj la un blog. Dupa doua saptamini vorbeam pe mess. Dupa alte doua saptamini, ne vedeam pentru prima oara. Dupa sase luni, faceam nunta!
Buna! Ai pus intrebarea asta de 10 ori. Vrei sa te intalnesti cu el si ai nevoie de incurajari, nu? Eu zic sa nu ai teama. Nu toti cei pe care ii cunosti pe net sunt batrani, urati, criminali, mincinosi si violatori. Unul din astia il poti intalni oriunde, la magazinul din colt sau chiar un baiat pe care il cunosti sa zicem, la o petrecere. Am mai spus asta. Nu zic sa te duci la el acasa sau intr-un loc izolat, dar nici nu-ti incarca sufletul si mintea cu teama si suspiciune. Si ca sa iti dau un exemplu, sora prietenei mele a cunoscut un baiat pe mess. Au vorbit un an si jumatate fara sa se intalneasca. Faptul ca au fost sinceri de la inceput si au vorbit atat de multe i-a ajutat. Cand s-au intalnit stiau foarte multe unul despre celalalt. La sase luni dupa ce s-au intalnit prima oara, s-au casatorit, sunt fericiti, iar in februarie anul viitor vor avea primul lor bebe al carei nasa de botez sper sa fiu.
PS : Vad din raspunsurile celorlalti ca tot sase luni au trecut si la ei pana s-au casatorit. Daca te hotarasti sa te intalnesti cu el si o sa va placeti, vezi ce faci in urmatoarele luni. E ceva cu cifra asta... Mult noroc!
Da cateva luni am vorbit pe net, si suntem impreuna de mai bine de un an. traiesc un vis
Am o colega de munca care a vb cu un baiat o saptamana apoi sau intalnit dupa o luna sau mutat impreuna si dupa 6 s-au casatorit