| DestinyDD a întrebat:

A avut cineva de aici experienta de a se intalni cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit.

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Eu sunt una care a avut parte de o experienta ca aceasta.
Mi-a luat id-ul de pe hi5, i-am dat accept, am inceput sa vorbim. Mi-a spus cum il cheama(numele complet), de unde e, cati ani are(mi-a zis ca are 19 ani dar avea 23), asta s-a intamplat pe data de 20-21 Decembrie anul trecut(2009). Ne-am intalnit pe 1 Decembrie.Totul bun, nu prea frumos...arata altfel.In fine, pe mess ma stresa, cu cine vorbesc, de ce nu raspund, de ce asa, de ce aia, si i-am zis ca nu mai vreau sa vorbesc cu el, ca ne despartim. A facut urat, m-a tot cautat.(eu sunt dintr-un oras, si el e fix din judet, ne despartea in jur de 40 km). Dupa o luna de relatie vroia sa-mi incep viata sexuala cu el, deoarece el era virgin(dupa spusele lui, si eram si prima lui prietena). In fine.
Am zis ca nu-mi mai trebuie nici o relatie pe internet...si am lasat-o balta. M-am lamurit.Si nu cred in relatii pe internet sau la distanta.

O seara placutahappy

| doar.pt.voi. a răspuns:

Ne-am intalnit pe 1 Ianuarie.Scuze.

O seara placuta.
Doar.pentru.voi.

| amanda33 a răspuns:

Buna. eu
dupa ce s-a rugat un an de zile de mine sa iesim la o cafea am acceptat. nu stiu nici acum ce a fost in capul meu dar planurile de casatorie au inceput dupa 1 an si 8 luni de relatie.

| HotChoclate a răspuns:

Dupa o saptamana de discutii pe net.am ramas impreuna 2 ani si cevabatting eyelashes

| Tourniquet a răspuns:

Eu. M-am intalnit cu prietena mea cea mai buna, reala si virtuala. Ne-am intalnit asta-toamna si ne vom mai intalni. Pai, cam de vreun an, aproape. happy
Tu? happy

| TwlGirl a răspuns:

Daca ai de gand sa te intalnesti cu cineva pe care l`ai cunoscut pe net, sa ai mare grija, si sa nu meri singura la intalnire ca niciodata nu stii sigur ce fel de om e. happy