Eu m`am intalnit cu un baiat pe care il cunoscusem pe net, prima intalnire a fost dupa 4 luni de discutii... ma intelegeam foarte bine cu el, cand ne-am intalnit mi-am dat seama ca nu imi doresc mai mult de la el, decat sa fim prieteni, dar am acceptat sa fiu cu el pentru ca daca il refuzam nu am mai fi vorbit, ne-am mai intalnit o data, dar nu s`a intamplat nimic, iar apoi el a pus la avatar o poza cu alta fata mie spunandu`mi ca e porunca la un joc doar. nu am mai vorbit ceva timp dupa care m`a bagat din nou in seama si am inceput sa vorbim si suntem prieteni asa cum vroiam eu si imi pare bine ca s`a intamplat asa pentru ca acum il cunosc mult mai bine si stiu ca e genul de baiat care sta cu mai multe si nu tine la niciuna, iar eu nu imi doream asa ceva fundita?
Am avut astfel de experienta dar...nu a iesit bune fiindca el mi-a spus doar prostii despre el si mi-a reimis poze false cu el...mai bine nu fa asta iti spun eu
Deci... o prietena a cunoscut cu un baiat pe net.
Aici intervine o problema. A incercat sa o rapeasca dupa ce s-au cunoscut, toate bune si frumoase pana cand s-au intalnit.Desigur el incerca sa flirteze cu ea la web, iar ea ca prostuta a crezut tot.
Deci daca ti-ai pus in gand sa te intalnesti cu cineva cunoscut pe net, mai bine renunta.Nu trebuie sa te increzi in nimeni de pe net ca poti pati lucruri foarte periculoase, mai ales ca esti fata.
Dap.
Am cunoscut un baiat pe net, la inceput vorbeam cu dansu din plictiseala pentru ca era din alt oras, am vorbit timp de 3 -4 ani. si apoi am devenit iubiti tot pe mess, iar dupa 6 luni de cand am inceput relatia am fost la dansul acasaa. A meritat.
Si referitor la persoane din acelasi oras cu mine, da am vorbit pe mess, daca imi placea cum arata, si imi dadeam seama si dupa cum vorbeste cam ce e in capul lui, daca imi convenea chiar si la 3 4 zile m`am intalnit. Si a meritat. pentru ca arata mai bine ca in poze:d
Dar trebuie sa ai grija, sa propui un loc de intalnire care iti este foarte convenabil tie, nu foarte aproape de casa, dar sa cunosti zona bine, sa fii sigura ca esti cat de cat in siguranta.
ti pup:* ai grija
Buna! Da eu am avut aceasta experienta ne-am intaltin dupa aprox o luna de discutii zilnice. Si chiar a meritat sa ma intalnesc cu acea persoana pentru ca de atunci suntem impreuna de 7 luni. Niciodata nu stii de unde iti vine norocul. Asa ca daca esti convinsa de pers pe care ai cunoascut-o pe mess si vrei sa te intalnesti cu el/ea o poti face. Dar exista si riscuri daca nu stii in mare ce fel de pers e. Pt ca exista si delicventi sa zic asa. Bafta funda?
Da, am cunoscut un baiat pe messenger si m-am intalnit cu el cam dupa o luna de cand discutam(este din acelasi oras cu mine).
Nu a fost nimic intre noi, doar o amicitie.
Da si eu am avut experienta aceeasta! dupa vreo 6 7 luni de discutii ne-am vz...imi placea de el cum aborda o discutie.si cand ne-am intalnit mi-am zis. doamne ce caut aici deci nu ma atragea baiatu cu absolut nimic.si am decis sa ramanem prieteni.am zismit ca doar asa ma atragea felul cum discutam cu el.atat.