| DestinyDD a întrebat:

A incercat careva sa se intalneasca cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit.

11 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu, si nu o sa fac prostia asta decat insotsita de un prieten baiat, pentru ca n'am de gand sa'mi risc viata pentru o prostie. straight face

| Razvan a răspuns:

Dupa 5 luni-fiasco total, n-am avut ce vorbilaughing
Dupa o saptamana-prieteni la catrama
Dupa 7 luni-mi s-au cam aprins calcaiele dupa elblushing

| тecнιннιlα a răspuns:

Inca VREAU sa ma intalnesc dar e distanta prea mare happy.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Am o viata sociala activa, prin prisma jobului, nu m-am intalnit si nici nu m-as intalni vreodata cu cineva de pe net.

| marymaryanne a răspuns:

Da! l-am intalnit pe sotul meu acum 4 ani anul acesta neam casatorit acum urmeaza sa ne vina si bebelusul.eu am fost o persoana norocoasa de a mers relatia ca majoritatea cazurilor nu sunt tocmai placute.este ff multa lume rea in lumea asta si nu poti sti peste cine dai. pup

| DdDiX a răspuns:

Da m-am intalnit cu o pers pe care am cun pe mes...pai dupa 2-3 zile

| Anakatsu a răspuns:

Nu cont dupa cate discutii

ci cand am fost pregatit sa o intalnesc

si da m-am intalnit cu o groaza de persoane nu e mare branza nu ai dc sa iti faci griji in majoritatatea cazurilor iese bine happy

| (̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅()ڪے a răspuns:

Da, m-am intalnit cu un baiat de pe net; x, dupa 2 luni thinking sau 1 luna nu stiu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M am intalnit cu iubita mea dupa 2-3 discutii pe net.ne iubim si in ziua de azi dupa 6 ani.depinde de tine ...succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua zi laughing). totul depinde de felul cum decurge conversatia si de cat de dornic/a esti sa te vezi cu respectivul/a. Daca se nimereste sa fiti din acelasi oras cu atat mai bine. Fa sa para discutia mai interesanta... adauga putin de suspans, si apoi poti sa zici, lasa ca aflii maine la suc /film/ parc/ eu stiu etc, ceva de genu. parerea mea e ca e o chestie care incanta si te face cu atat mai mult sa te intalnesti fata in fata... chiar si din a doua zi smugsmug

| Strumfy16 a răspuns:

Da, m-am intalnit cam dupa o luna dar am ramas profun dezamagita de tipu' respectiv pentru ca la web arata bine si in realitate era oribil, plus ca la web nu ii vazusem dintii care erau care mai de care mai iesit in afara... tipu o venit si mi-o intrebat daca poate s se aseze la masa ca mai eram cu niste prietene si el cu un prieten si i-am zis da, dar pan la urma nu am stat multca ma bufnea rasu cand il vedeamhee hee). bafta daca vrei sa te intalnesti cu cineva pe care l-a cunoscut pe internet si poate chiar o sa-ti placa. pupici:*