Eu m-am intalnit cu un baiat dupa ce am vorbit timp de 4 luni cu el pe internet. Dupa 4 luni ne-am intalnit iar apoi ne am logodit.Astazi suntem casatoriti, deci sunt si povesti fericite pe internet
Da. dar trebuie sa ai foarte mare grija eu am iesit abia dupa 2 -3 luni de zile:d ba mai trageam de timp ba nu puteam. da depinde ce persoana si in ce situatii suntei. eu de exemplu am iesit dupa o luna cu unu care l`am cunoscut era tot din cartier cu mine ca amici si amici am si ramas. apoi am iesit cu altu dupa 2 luni dupa ce am vb pe mess la tel prin mesaje scopul fiind sa` ne cunoastem mai bine adica sa incercam sa avem o relatie dar sa stii ca relatiile astea nu prea merg ca intalnesti persoane pe net apoi te intalnesti cu ele si wai doamne gata va iubiti... cel putin la mine nu merge bafta funda?:X
Dap am vb cam 2 saptamani cu respectiva pe mess inainte sa ne intalnim si a mers destul de bine, chiar daca nu a iesit nimic pana la urma intre noi
Acum depinde si cat de mult ai vorbit tu cu el.eu am vorbit vreo 4 zile pe net si la telefon cu baiatu si chiar a iesit ceva frumos intre noi...am fost impreuna ceva timp.acum depinde de tine.bafta:*