Nu iti fa griji...o poti suna linistit cred ca era ocupata atunci si nu putea vorbi.
Mda...Tu ia-ti inima in dinti si incearca sa o inviti undeva [chiar ea ti-a zis sa o suni ca sa iesiti]. Intreab-o daca are vreun plan si daca i-ar placea sa iesiti la o plimbare sau unde vrei tu.
Cat despre scuza cu "treaba" poate ca era adevarata, poate ca nu... Cum am zis, tu invit-o undeva si daca se scuza din nou nu cred mai are rost sa incerci.
Nu ai nimic de pierdut daca refuza...ii spui ca mai vb voi si la revedere!
Buna sper ca te voi ajuta cu acest raspuns...sun-o intreab-o ce s-a intamplat si dc nu puteti vb mult succes
Pai eu cred ca avea treaba atunci ori nu putea vb deoarece s'o fi certat cu parintii.sau cine stie...e zic sa o suni si sa o intrebi daca e suparata, ce problema are.etc.si cand vii din vacanta sa o cauti sa vb cu ea, asta daca o placi cu adevarat
Deci, cand vb pe mess cu o prietene foarte buna de xemplu mi se intampla sa ma strige unul din parinti (de exemplu) si ii zic ca am treaba si plec nu e nimic daca are treaba ce vrei? poate este ceva urgent sau foarte important. sun-o si intreab-o.
P.S.sun-o mai tarziu! maine poate.
Mda...Tea lasat balta! Si-a gasit altu.Acm esti doar un "IDIOT" care umbla pe langa ea.Tea folosit pan si-a gasit altu tipic pentru UNELE FETE. Ori are treaba si nu poate.O poti intreba cand poate sa vorbeasca sa-ti dea o ora si vei afla. Spune-i ca iti e dor de ea (chesti din astea care pot pacali orice fata)ai putea minti mult(uneori la mine merge ) Mult succes!
Pai probabil fata avea treaba in momentul ala.Dar mai incearcat-i o data norocul.Mai intreab-o de vorba si daca si a doua oara te respinge inseamna ca nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu tine.Dar totusi mai incearca o data.succes.si fundita?
Bun, am vorbit a doua zi i-am spus ca vreau sa ies si cu ea si ea a spus da nu stiu mai vedem ce credeti?