| CristianChivescu a întrebat:

Sal, acum ceva timp am vazut o fata prin oras era cu prietenii ei, am adaugat-o pe mess acolo unde ne-am cunoscut noi mai bine. Am vorbit prin mesaje foarte mult, ne trimite-am :*. Imi spunea ca dupa ce ma intorc sa ii dau mesaj sau sa o sun cand sa iesim in oras. A doua zi ea numai avea mesaje numai aveam cum sa comunicam.Am vorbit pe mess a doua zi a spus scuze dar nu mai am mesaje etc.Eu am fost plecat in vacanta 1 saptamana si i am spus ca o voi suna de acolo ea a spus ok:*.
Am sunat-o a 2 oara pentru ca nu a raspuns si am intrebat-o de ce nu raspunde are treaba? si ea a raspuns : da, pa!
Ce credeti mai are rost sa mai ies cu ea in oras? Eu acum as vrea sa o sun sa o intreb cand vrea sa iesim dar imi este frica sa nu imi spuna iar ca are treaba. Ce sa fac
P. S:Am 14 ani
Cel mai coerent raspuns va primi funda!

Răspuns Câştigător
| alylove15 a răspuns:

Nu iti fa griji...o poti suna linistit cred ca era ocupata atunci si nu putea vorbi.

8 răspunsuri:
| PatyKan a răspuns:

Mda...Tu ia-ti inima in dinti si incearca sa o inviti undeva [chiar ea ti-a zis sa o suni ca sa iesiti]. Intreab-o daca are vreun plan si daca i-ar placea sa iesiti la o plimbare sau unde vrei tu.
Cat despre scuza cu "treaba" poate ca era adevarata, poate ca nu... Cum am zis, tu invit-o undeva si daca se scuza din nou nu cred mai are rost sa incerci.
Nu ai nimic de pierdut daca refuza...ii spui ca mai vb voi si la revedere!happy

| alicool a răspuns:

Buna sper ca te voi ajuta cu acest raspuns...sun-o intreab-o ce s-a intamplat si dc nu puteti vb mult succes

| cristina_6311 a răspuns:

Pai eu cred ca avea treaba atunci ori nu putea vb deoarece s'o fi certat cu parintii.sau cine stie...e zic sa o suni si sa o intrebi daca e suparata, ce problema are.etc.si cand vii din vacanta sa o cauti sa vb cu ea, asta daca o placi cu adevaratwinking

| LiDa6gV a răspuns:

Deci, cand vb pe mess cu o prietene foarte buna de xemplu mi se intampla sa ma strige unul din parinti (de exemplu) si ii zic ca am treaba si plec nu e nimic daca are treaba ce vrei? poate este ceva urgent sau foarte important. sun-o si intreab-o.
P.S.sun-o mai tarziu! maine poate.

| HellBlade a răspuns:

Mda...Tea lasat balta! Si-a gasit altu.Acm esti doar un "IDIOT" care umbla pe langa ea.Tea folosit pan si-a gasit altu tipic pentru UNELE FETE. Ori are treaba si nu poate.O poti intreba cand poate sa vorbeasca sa-ti dea o ora si vei afla. Spune-i ca iti e dor de ea (chesti din astea care pot pacali orice fata)ai putea minti mult(uneori la mine mergerolling on the floor ) Mult succes!

| Hugo001 a răspuns:

Pai probabil fata avea treaba in momentul ala.Dar mai incearcat-i o data norocul.Mai intreab-o de vorba si daca si a doua oara te respinge inseamna ca nu mai vrea sa aiba nicio legatura cu tine.Dar totusi mai incearca o data.succes.si fundita?

| ionut_8164 a răspuns:

Merita sa incerci

| CristianChivescu explică:

Bun, am vorbit a doua zi i-am spus ca vreau sa ies si cu ea si ea a spus da nu stiu mai vedem ce credeti?