Pacat ca nu stii sa-ti arati sentimentele de dragoste fata de ea, mai ales ca spui c-o iubesti. Chiar ti se par demodate metodele vechi, clasice? Daca ea ti-a reprosat ce ti-a reprosat, inseamna ca e de alt calibru decat fetele din ziua de astazi. Orice femeie este sensibila si la alte chestii, nu numai la sex. Si sa-ti mai spun ceva, o partida de sex se uita in cateva minute, dar faptul ca in ziua x i-ai declarat in strada, in gura mare (sa zicem) c-o iubesti, asta cu siguranta nu se uita.Si ce sa mai vorbesc de plimbari, flori, mici cadouri nu neaparat scumpe ci doar simbolice, etc, etc, etc. Bafta.
Poate lumea o sa ma condamne ( este treaba lor ), dar iti spun sincer, direct : O poti chema la tine si pentru a sta de vorba, pentru a discuta diverse lucruri, pentru a va da sfaturi unu altuia, pentru a-i spune cat de mult o iubesti ( unei femei îi poti da de inteles ca o iubesti, o apreciezi, prin micile cadouri simbolice, sau de valoare, prin gesturi, prin vorbe frumoase). O poti invita la tine pentru a merge impreuna la cumparaturi mai apoi. Iar daca Nu rezisti fizic si psihic si nu-ti poti stapani dorinta de a face s e x, poti apela [, ] la m.a.s.t.u.r.b.a.r.e ( poate o sa crezi ca fac misto de tine spunandu-ti aceasta metoda, dar NU am niciun interes sa fac misto ), este ceva normal pana la urma. Este o metoda buna de a amana sa ai relatii intime, atunci cand vei fi cu ea in locuinta. Evitand sa ai aceste relatii intime cu ea de fiecare data cand vine la tine ( sau aproape de fiecare data), atunci ea nu va mai avea motiv sa-ti reproseze ca o chemi numai sa faceti... In concluzie : de multe ori femeia nu simte in acelasi moment dorinta de a face..., asa cum simtim noi barbatii.
Buna.
Nu uita ca o fata/femeie este mai sensibila are nevoie de multa atentie... daca a ajuns sa-ti reproseze asta inseamna ca tu gresesti undeva. Fa-i o surpriza. O chemi intr-o zi la tine si ii pregatesi o surpriza (o cina ramantica uramata de un desert comestibil apoi o inviti la un film la cinematorgraf dupa acre o conduci acasa la ea) Urmatoarea zi o inviti la o plimbare.incearca sa fii mai romantic dar nu exagera ii oferi o floare, o cutie de bomboane, o acadea ceva. Cateva zile baietel trebuie sa-i oferi tot ce trebuie pentru. o relatie, mai putin sex si totul o sa fie ok. Si nu uita: intr-o relatie nu se rezuma totul la sex. Incearca sa-i demonstrezi altfel dragostea ta... dar sa nu uiti de sex prea mult timp ca apoi poate crede altceva asa suntem noi fetele mai greu de inteles.
Bafta!
Pai in primul rand, ar trebui sa o chemi la tine si sa nu faceti sex, pentru ca nu cred ca se intampla nimic daca nu o faceti o zi sau doua. Cand vine la tine data viitoare, surprinde-o si tu cu un film bun, floricele. Radeti, tine-o in brate, poate simte nevoia, purtati-va cum o faceati inainte sa faceti pasul cel mare. Daca as fi in locul prietenei tale mi-ar placea sa discutam, sa radem si de ce nu, sa chemi mai multi prieteni sa va jucati ceva. Poate pare infantil da de multe ori prea multa intimitate strica
Scoate-o la plimbări lungi o săptămână, parc, din astea, să obosească. Diversifică, să nu se prindă de figură: o zi plimbare lungă, altă zi un biliard sau bowling, ceva, oricum, să fie distractiv, dar să obosească. De fiecare dată, condu-o apoi acasă şi gata, nimic, ţine-o pe uscat, no sex. Am zis o săptămână, da' cred că nu rezistă 4 zile şi se urcă ea pe tine că vrea sex. Activitatea fizică creşte libidoul - dacă de fiecare dată o chemi la tine şi staţi numai în casă e normal ca la un moment dat să-i piară chefu'.