Daca si vorbeste precum scrii, mai puneti vreo cativa piercinguri in limba, ca sa taci intruna.
Vrei cercei, iti asumi asta si in fata alor tai, nu esti in stare, nu-ti pui, foarte simplu. Aveam si eu intr-o perioada, pe la 15 ani totusi[varsta la care stiam si sa scriu corect], pitici pe creier cu piercinguri prin ureche, am si acum 4 gauri in stanga si tare m-am mai agitat o bucata de timp ca nu cumva sa-i vada mama ca, vezi dom'le, e urat si nu-i de acord, pana mi le-am lasat la vedere si mi-am asumat faptul in sine-daca mi-a trebuit gauri, nu suport doar durerea, ci si discutiile cu mama.La urma urmei, nu o sa-mi taie urechea si, sa fim seriosi, exceptand faptul ca ma mai apuca perforatul urechilor, vopsitul si taiatul parului intr-un mod mai ciudat si alte de astea, sunt un copil exemplar, si modest pe deasupra.
Pe tine, insa, te-as bate daca ai fi copilul meu, cu toate ca nu sunt de acord cu violenta.Nu numai ca scrii intr-un mod de ma dor ochii, dar ai si o exprimare defectuoasa si o mentalitate de-a dreptul jenanta. Sfatul meu e sa te potolesti si sa lasi chestiile astea 'cool', iar piercingul din limba sa ti-l scoti, asta daca nu vrei sa ai niste complicatii urate, caci banuiesc ca nu ti l-ai facut intr-un salon autorizat, fiind minor, ca sa nu mai vorbim ca-ti nenoroceste smaltul dintilor.
Mai @LobyStyles, potoleste-te si nu mai arunca cu injurii, caci nu esti nici pe departe intr-o postura care sa-ti permita asta si tot tu cazi in penibil.
Baa...mai lasa cocalariile astea. Du-te tu si invata cum sa intri la liceu nu te preocupa la 13 ani sa iti pui cuie si lanturi pe tine. Iar ca sa nu te vada parintii.hm imposibil. O data si o data tot vor observa si ai sa o iei pe cocoasa.Noroc.
Ba da ce tare esti la injuraturi mai minorule.Si doi la mana pentru tine sunt Dumneata.Ca nu am 13 ani ca tine.
Bai frate.Hai ca iti dau un raspuns omenesc. Poti sa iti pui cate pirsuri vrei.Insa nu prea ai sanse sa nu fi prins de parinti pentru ca hai sa fim seriosi. Ori cat as vrea sa imi ascund si eu ceva tot sunt prins la un moment dat.Dar.ai putea sa iti lasi parul lung cat sa iti acopere urechile ca alta alternativa nu prea vad sa ai.Si. complicatiile ce vor aparea pe viitor. Te las pe tine sa descoperi.
O zi buna.
@lobyStyles:
Nu-mi venii mie cu jihniri, mai ales de parinti, ai 13 ani in cu. u tau, esti needucat si nu stiu ce naiba cauti pe TPU. pentru 13 ani, esti destul de murdar la gura cu cac. t. Esti un cocalar in devenire.
@Shodow100:Sunt de acord. Persoane de genu`lu asta fac Romania si limba romana de ras!
Bună! In primul rand esti cam necioplit, iar de ortografia ta nu se poate spune nimic de bine.Sunt curioasa cum este ortografia ta. Dar să lăsăm asta.
Eu consider că GuessWho a incercat doar sa te ajute, nu ti-a spus nimic cu răutate.Decat sa iti maltratezi corpul, mai bine te-ai apuca de invătat.Nu de alta, dar nu mai ai mult pînă la examene. Iar in legătură cu părintii tai, ar fi mai bine să iti asumi responsabilitatea pentru ce ai făcut si bineinteles să suporti consecintele ca un bărbat ce esti.
Bye bye
Aaaaa. da scriu repede mai gresesc si ce **** mea va doare pe voi mai ales guess who vezi-ti in mata de treaba mdany taci in rasa ta din gura freaky fred esti vai de morti tai si roxana mersi pentru raspuns app piercingul a fost facut de un prieten expert
Am citit o intrebare pusa tot de tine in care spuneai ca te-ai saturat sa vezi numai curve, emo, cocalari... Daca tot iti place asa de mult sa ii critici pe ceilalti, de ce ne spui noua sa nu iti mai spunem ca ai scris gresit si sa ne vedem de treaba noastra(da scriu repede mai gresesc si ce **** mea va doare pe voi mai ales guess who vezi-ti in mata de treaba mdany taci in rasa ta din gura freaky fred esti vai de morti tai)?
ce stupid.
uite e treaba ta ce faci, e viata ta, pierceul tau.
dar cu capul tau care nu e pe umeri ce faci?
sau exprimarea ta de 13 ani. cum zicea si roxana, spui numai prostii. poate iti mai faci vrei 3 sa taci din gura.
n-am inteles decat ca ai pierce si tu si gagicata si ca va curs sange cand v-ati lins.
eu zic ca inainte sa-ti pui pierce invata sa vorbesti.
sau nu poti vorbi din cauza pierceului?
Ce copil paranoia are un metru si un stuchit si se da mare "$Ukar" ca are piercing si ii curge borsu peacolo...
1. Piercingul din limba cred si eu ca este o prostie.
2. In ureche e imposibil sa nu isi dea seama, eu mi-am facut de fata cu mama mea a doua gaura in ureche, si asta doar la 16 ani, si a doua zi am fost singura la salon sa imi faca, logic ca seara a descoperit pentru ca a fost facut in cartilaj si chiar cu 16 ani ai mei mi-am luat o bataie de mamamia :-ss
Sper sa inveti si tu ceva.
adiooo întreabă:
Fjdswygcffg întreabă:
linarkfts întreabă: