| axel112 a întrebat:

Sal,am 17 ani și încă nu am avut o prietena, problema e ca m-am născut cu o deformare a sternului și vorbesc cu fetele dar nu ma dau la ele dacă înțelegeți ce vreau sa spun și majoritatea mau văzut fără tricou deoarece încerc de 3 ani sa scap de deformare prin înot, știți privirea din ochii oamenilor atunci cănd ești diferit e asa nașpa mai ales cand te vorbesc pe la spate si oricum nu am renuntat acuma abia daca se mai observa dar totusi increderea mea de sine este sub nivelul 0 macar ceva cuvinte sa ma inveseliti un pic

Răspuns Câştigător
| Dăăqueen008 a răspuns:

N-ai trebaalaughing neincrederea ta te face sa te simti si mai aiurea si ai o fixatie tu asa, de asta ti se pare poate uneori ca lumea inca se mai uita urat.o fata adevarata nu s-ar lasa deranjata NICIODATA! Daca tu esti un adevarat "domn" o sa fii tratat extrem de frumos de catre viitoarea ta iubitathinking Numa' sa nu fii genul ala care umbla numai dupa de-astea super frumoase si care arata misto, pe care le vor toti etc..pentru ca o sa ai de pierdut, parerea mea..in rest STAI LINISTIT, cu cat ai mai multa incredere in tine cu atat mai binepuppy dog eyes

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

de ce mai ai probleme cu încrederea dacă acum e totul ok? nu e nimic anormal că nu ai avut vreo relație până la vârsta asta, nu ești singurul.

| SetYourselfFree a răspuns:

Starea ta de spirit să nu depindă de o prietenă. Creeaz-o tu.Tu să fii cel mai bun prieten al tău şi pentru asta fă ceea ce-ţi place, nu dispera, nu forţa lucrurile, întrece-te pe tine în fiecare zi, fă lucruri care te fac mândru de tine şi vei ajunge să te apreciezi şi să ai mai multă încredere în tine.

| AndreeaRV a răspuns:

Și crezi că nu or să te placă fetele din cauza acestei deformări? Unora nu le pasă de astfel de lucruri, fetele nu se uita doar la ascpectul fizic.