Frate du-te nu pierde ocazia ca pe urma o sa regreti iti zic nu fi complexat pe chestia asta ca el o are mai mare fetele nu se mai gandesc la asta cand o faci cu ele poate dupa sper ca te-am ajutat
Iti recomand pentru inceput sex in doi...
adica u si fata.nu ai nici experienta, asa ca cel mai bine ca sa nu t faci d rusine s-o faci d cateva ori singur(adica doar cu fata)
Pai du-te, nu te vei face de rusine in primul rand te dezvolti si nu ai de ce sa fi dezamagit. Daca o fata te vrea sau te place te vrea / place asa cum esti tu si 14 cm la varsta ta e destul de bine intre 17 si 14 cm e ok.
Lasa tu nu ai de ce sa iti fie rusine, du-te si profita ca mai tarziu nu se stie ce mai iese in cale.
Stai linistit omule, ce conteaza ca o are mai mare? Principalul e ca fata te doreste, iar in plus nu conteaza marimea asa de mult, conteaza cum te misti. Fa-o sa se simta bine si fii sigur ca o sa mai ai aventuri cu ea. Apropo, nu e asa mica, e media normala. Deci stai fara griji.
Eu iti doresc succes si sper sa iasa treaba buna, fii relax si nu-ti fa griji. Bafta!
Buna!
Da,...ce pot spune. conteaza si grosimea sa stii...Dar eu zic sa-ti incepi viata sexsoala dintr-o aventura.si fata respectiva sa nu et conoasca!
Parerea mea... daca ti se intampla ceva rusinos.sa nu fi umilit mai tarziu!
Funda?
Nu conteaza cat de mare o ai...ci conteaza ce stii sa faci cu ea. calmeaza-te e normal sa te simti putin aiurea.du-te si nu ratat ocazia ca astfel de ocazii nu prea se ivesc foarte des. du-te cu incredere. succes
Deci, esti tanar nu rata nici o sansa.Marimea nu conteaza asa mult dupa parerea mea ...trebuie doar sa stii ce sa faci cu el(penisul).Nu-ti trebuie pregatire pentru asa ceva, dar sa fii sigur ca vrei acest lucru. Oricum pentru toate exista un inceput.
P.S. Nu uita sa folosesti prezervativ.
HF
Marimea nu conteaza ci cum o faci si mai ales cat de bine se simte fata. asa ca nu fi rusinos simte-te bine tu ca sa o faci si p ea sa se smta bine
Eu cred ca ai sa te faci de ras. Cand o sa-ti vada rama in timp ce te chinui sa o cauti cu pieptenul...aoleuuu, o sa fie penibil )))))))