Eu cred ca te place pe tine dar vorbeste cu cealalta fata poate chiar pentru vrea sa te faca geloasa, cred ca vrea ceva mai mult, poate iubire daca ati vorbit mai mult timp banuiesc ca te vrea inapoi, am fost si eu in cazul tau si inca sunt ce pot sa zic... baietii astia :/ te iubeste fata!
Deci cred ca avem ce vb daca esti in aceeiasi situatie ca mine. da-mi id tau de mess daca vrei printrun mesaj privat daca vrei...
Deci cred ca avem ce vb daca esti in aceeiasi situatie ca mine. da-mi id tau de mess daca vrei printrun mesaj privat daca vrei...
Okay scuza-ma ca nu ti-am raspuns mai devreme... acum am vazut ca mi-ai raspuns
Lasa-mi id tau printr-un mesaj
Si eu cred ca te iubeste. dar tuh nu meriti sa sufei iar o despartire. daca iti place de iubitu tau ramai cu el si uita trecutu.
Parerea mea este ca iubitul tau (ma rog, fostul) este cam instabil sentimental si cam umbla din floare in floare, dupa ce le "polenizeaza" vrea la alta.Cred ca nici nu are sentimente din moment ce azi e cu una, maine o vrea pe alta.Ai mare grija, cu un asemenea baiat pe post de iubit poti avea neplaceri in timp, pentru ca lui mereu o sa ii fuga ochii dupa altele.Incearca sa ii dai o perioada sa se gandeasca ce vrea, ori tu, ori cealalta. Spune-i ca nu vrei sa fii niciodata roata de rezerva.Succes!