| MariusS_5528 a întrebat:

Sal, am iesit cu o fata cu care vorbeam pe mess si sunt cam confuz, m-a lasat sa o pup pe gura, nu sarut doar asa simplu de mai multe ori, ma lasa sa o iau in brate, punea si ea capul pe mine ma rog...
As vrea sa stiu ce si cum big grin daca simte ceva sau?

8 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Eu cred ca da, dar nah noi nu suntem ghicitori sa-ti sp daca te place sau nu.vb cu ea deschis! p mess este mai usor d comunicat!

| Rebecca a răspuns:

Probabil te place. E categoric interesata de tine. Fa'ti curaj si intreab'o ce simte. Apoi iesiti la o cafea.

| alexiss_9225 a răspuns:

Poi cred ca si ea este interesata!happy

Dar nu te-a lasam sa o saruti chiar calumea pentru ca na. e la inceput, e faat! Nu pute-a sa iti dea tot dintr-o data!

Succes:*

| loveeclub a răspuns:

Da cred ca simte. daca nu simtea nu te mai lasa sa o pupiwinking

| QuadruplePersonality a răspuns:

Cu siguranţă că simte straight face.
Adică mno, nu cred ca te.ar lăsa să faci toate astea fară sa simtă nimic thinking Acum depinde de situaţie, de cum e ea, de ce vrea de la tine. Dar sper să fii un caz fericit, fără intenţii ascunse laughing.

| MariusS_5528 explică:

Fata este foarte draguta, si pot vorbii orice si fata in fata nu am problemehappy multumesc pentru raspunsuri, faza e ca pe mess i-am spus ca o sa o pup si ea imi tot zicea ca nu am curajbig grin

| QuadruplePersonality a răspuns:

Dacă ţi.a zis că nu ai curaj, te provocă. Vroia să se asigure că vei face astabatting eyelashes.

| Optimus7 a răspuns:

Intreab-o ce parere are despre u. Sau incepi u sa ii zici sentimentele fata de ea si apoi spune-i sa le zica si pe ale ei fata de u.

Întrebări similare