Ai facut o mare greseala sa le spui prietenelor tale deoarece in ziua de azi numai exiata pr adevarati doar prieteni cu 2 fete. daca te-a facut urata defata cu aia eu cred ca e pentru ca de fapt aia era urata si tuh frumoasa baiaeti din astea smecheri cand plac o fata o jignesc.si ca se uita l tine e pentru ca i-ai zis ca iti place de el si de aia fuge.ar putea si sa te placa chiar daca e el mai ciudat dar mai bine nu te complica cu un b pentru o sa ai nuami d suferit e vacanta incearca sa-l uiti indragostestete de altceva iesi afara distreazate si ai grija cu cine vb ca toti te tradeaza
Pai eu cred ca ar trebui sa iti indrepti iubire catre altcineva daca nu il poti uita. Sa sti ca si verisoara mea a fost intr-o situatie destul de asemanatoare si a facut cum am spus mai sus. Daca si el te iubeste atunci va fi gelos si ti-o va spune. Atunci daca se intampla asta vei putea sa alegi intre cei doi.
Salut :* Banuiesc ca prima data cand baiatul acela te-a privit ai crezut ca te place nu? Problema este ca daca el te jignea si radea de tine poate fi doar o masca a ceea ce simte pentru tine sau chiar...( sczuze ca il fac asa ) e un mitocan si un nesimtit! Acum nu iti zic decat sa faci ceea ce iti spune inima! :X
Care e problema daca il placi? dar nu ar trebui sa-ti placa astfel de specimena. artrebui ca tu sa te duci la el si sa-l intrebi ce problema are,dc se poarta asa,spune-i ca nu-l mai placi pentru ca e foarte fitos si ar trebui toata lumea sa-i dea cu flit si sa-l ignore,sa stea numai cu acei golani despre care ai vb. el e ca si marul: frumos pe dinafara,dar stricat pe dinauntru. poti sa-l placi, dar spune-i ca nu-l mai olaci ca sa scapi de probleme, desi, nu merita.